

راهنمای خرید چراغ خطی و کاربرد آنها
دستهبندی
- چراغ خطی ماژولار چیست؟
- ترندهای نورپردازی با چراغ خطی
- انواع چراغ خطی بر اساس سیستم عملکرد
- انواع چراغ خطی بر اساس نحوه نصب
- اجزای چراغ خطی ال ای دی
- متراژ و ابعاد چراغ خطی
- چراغ خطی را در کجا میتوان نصب کرد؟
- از چراغ خطی در نورپردازی و روشنایی کدام فضاها استفاده میشود؟
- برای نورپردازی از کدام چراغ خطی استفاده کنیم؟
- انواع پروژههای اجرایی با چراغ خطی ماژولار اکووات
- روشنایی چراغ خطی چه مقدار است؟
- تعمیر و نگهداری چراغ خطی چگونه است؟
- محاسبه و تخمین قیمت چراغ خطی
- نکاتی که هنگام سفارش چراغ خطی باید به آن دقت کنید
- چراغ خطی را از کجا سفارش دهیم؟
- نحوه سفارش چراغ خطی کرو
راهنمای خرید چراغ خطی (لاین نوری یا نور خطی) و کاربرد آنها
نورپردازی با چراغ خطی در این روزها، بخش مهمی از نیازهای نورپردازی معماران، طراحان و مصرفکنندگان در بخشهای مختلف تجاری، اداری، مسکونی، گالری، مطب، فروشگاهی و غیره با چراغ ال ای دی را پاسخ داده است. تنوع و انعطاف بالای چراغ خطی برای استفاده در هر کانسپت دکوراسیون و طرح نورپردازی از جمله قابلیت استفاده به صورت چراغ خطی توکار، چراغ خطی روکار و چراغ خطی آویز باعث شده تا نور خطی امروزه از مهمترین گزینههای روشنایی عمومی و یا دکوراتیو فضا محسوب شود. بهترین اثربخشی چراغ خطی بر سطح روشنایی و حال و هوای فضای داخلی زمانی اتفاق میافتد که با ویژگیها و نکات مربوط به این چراغ آشنا باشید؛ بنابراین در ادامه به همه جزییات و معرفی کامل چراغ خطی، نحوه نصب، کیفیت نور، رنگ، شیوه طراحی و ساخت، و نورپردازی با آنها پرداخته شده است تا بتوانید با آگاهی از آنها، بهترین چراغ خطی را برای فضای مورد نظر خود انتخاب کرده و آن را بر اساس نیاز پروژه خود سفارشی سازی کنید.
لازم به ذکر است که اگر از انواع چراغهای خطی و خصوصیات آن اطلاع دارید و به دنبال راهی برای سفارشی سازی و طراحی و استعلام قیمت چراغ خطی مطابق با ایده معماری خود میگردید، با استفاده از صفحه چراغ خطی خود را بساز به راحتی میتوانید چراغ لاینر مورد نیاز خود را در ابعاد و مشخصات دلخواه طراحی کنید. همچنین میتوانید در همین صفحه پلاگین دیالوکس (dialux) محصولات خطی اکووات، که تاییدیه رسمی دانشگاه تهران را دارد نیز دانلود نمایید.
همچنین برای آشنایی با انواع مختلف چراغ خطی ماژولار اکووات با شاخص نمود رنگ بالاتر از 95 (CRI>95) و اشکال سفارشی، کافی است تا محصولات اکووات را در ادامه مشاهده نموده و چراغ خطی مورد نظر خود را انتخاب کنید. پیشنهاد میکنیم برای مشاهده اطلاعات فنی و دانلود کاتالوگ هر نوع چراغ خطی روی محصول آن کلیک کنید.
- چراغ خطی ماژولار چیست؟
- ترندهای نورپردازی با چراغ خطی
- انواع چراغ خطی بر اساس سیستم عملکرد
- انواع چراغ خطی بر اساس نحوه نصب
- نمایش سطح مقطع چراغ خطی ماژولار اکووات
- اجزای چراغ خطی ال ای دی
- متراژ و ابعاد چراغ خطی
- آیا به چراغ خطی پرنورتر نیاز دارید؟
- چراغ خطی را در کجا میتوان نصب کرد؟
- از چراغ خطی در نورپردازی و روشنایی کدام فضاها استفاده میشود؟
- برای نورپردازی از کدام چراغ خطی استفاده کنیم؟
- انواع پروژههای اجرایی با چراغ خطی ماژولار اکووات
- روشنایی چراغ خطی چه مقدار است؟
- تعمیر و نگهداری چراغ خطی چگونه است؟
- فاصله زمانی بین سفارش چراغ خطی تا تولید و نصب آن چقدر است؟
- محاسبه و تخمین قیمت چراغ خطی
- نکاتی که هنگام سفارش چراغ خطی باید به آن دقت کنید
- چراغ خطی را از کجا سفارش دهیم؟
- نحوه سفارش چراغ خطی کرو
- پرسشهای متداول
انواع چراغهای خطی
چراغ خطی توکار
عرض ۶

چراغ خطی توکار بدون لبه عرض ۹

چراغ خطی توکار بدون لبه عرض ۶

چراغ خطی توکار بدون لبه عرض ۳.۵

چراغ خطی روکار
عرض ۹

چراغ خطی روکار
عرض ۶

چراغ خطی روکار
عرض ۳.۵

چراغ خطی توکار
عرض ۹

چراغ خطی آویز
عرض ۹

چراغ خطی آویز دو طرفه
عرض ۶

چراغ خطی آویز
عرض ۶

چراغ خطی آویز
عرض ۳.۵

چراغ خطی مثلثی آویز Delta
عرض ۶

چراغ خطی مثلثی روکار Delta
عرض ۶

چراغ رینگ آویز Orbit
عرض ۶

چراغ رینگ روکار Orbit
عرض ۶

چراغ خطی مستطیلی آویز
Corner - عرض ۶

چراغ خطی مستطیلی روکار
Corner - عرض ۶

چراغ خطی ششضلعی آویز
Hexagon - عرض ۶

چراغ خطی ششضلعی روکار
Hexagon - عرض ۶

چراغ خطی سفارشی
عرض ۶

چراغ خطی مستطیلی آویز
Oval - عرض ۶

چراغ خطی مستطیلی روکار
Oval - عرض ۶

دریافت کاتالوگ و لیست قیمت در واتساپ
چراغ خطی ماژولار چیست؟

قبل از پاسخ این سوال باید پرسید:
چراغ خطی چیست؟
چراغ خطی چراغی است که منابع نوری آن در یک خط ممتد و پشت هم قرار گرفتهاند. در این تعریف لامپهای مهتابی قدیمی جزو اولین چراغهای خطی محسوب میشوند. با استفاده از نور خطی میتوان یک چراغ به صورت ممتد و باریک در طول زیاد، یا به صورت شکلهای هندسی مختلف نظیر مربع و منحنی داشت. چراغهای خطی به صورت توکار، روکار و آویز نصب میشوند و در فضاهای مختلف نظیر فروشگاه و شوروم، دفتر اداری، فضای مسکونی و غیره کاربرد بسیار زیادی در دکوراسیون فضا دارند.
در چراغهای خطی ماژولار، هر قسمت از منبع روشنایی به صورت جداگانه قابلیت تعویض دارد و بدین ترتیب برای نگهداری و تعمیر چراغ نیاز به تعویض کل منبع نور نیست.
چرا چراغ خطی ماژولار از چراغ خطی یکپارچه یا ریسه ال ای دی بهتر است؟
به دلیل اینکه در چراغهای خطی ماژولار با سوختن یک چیپ، به راحتی و بدون نیاز به تعویض کل منبع نور میتوان بخش مورد نظر را تعویض نمود، هزینه نگهداری این چراغها نسبت به چراغهای خطی یکپارچه بسیار کمتر است. علاوه بر این فرایند نصب و نگهداری این چراغها نیز به راحتی صورت میگیرد و نیازی به نصب و یا تعویض یک خط نوری به صورت یکپارچه نیست. در نتیجه طول عمر چراغ لاینر افزایش یافته و نور بهتری نیز تامین میکند.
ترندهای نورپردازی با چراغ خطی
چراغ خطی امروزه یکی از مهمترین المانها در نورپردازی و دکوراسیون فضای داخلی و نماست. معماری مینیمال و حساب شده امروز، دیگر فقط به روشنایی فضا قانع نیست بلکه میخواهد با نور، عمق بیشتری به کانسپت طراحی فضا بدهد. از این رو چراغ خطی یکی از بهترین چراغهای سفارشی در میان انواع ادوات روشنایی است که میتوانید آنرا به شکلهای خلاقانه سفارش دهید. در ادامه به آخرین ترندهای چراغ خطی در معماری مدرن امروز اشاره کردهایم:
-
چراغ خطی هگزاگون یا شش ضلعی
چراغ خطی شش ضلعی یکی از بهترین چراغهای خطی، خصوصا در دکوراسیون داخلی با کانسپتهای از پیش تعیین شده است. معماری شش ضلعی که میتوان ریشههای آن را نیز در بسیاری از مساجد و نقوش قدیمی دید، باعث شده تا استفاده از چراغ خطی، عمق خوبی به فضای ایجاد شده در داخل ساختمان بدهد.
در طبیعت ساختار شش ضلعی ما را به سرعت به یاد شبکههای شش ضلعی کندوی عسل و به تبع آن حس تعاون و نظم حاکم بر کلونی زنبورها میاندازد. از این رو استفاده از چراغ خطی شش ضلعی در فضاهایی نظیر اداره و یا رستوران، میتواند حس خوب ناشی از اجتماع افراد مختلف در فضا و حضور در کنار دیگران در آرامش و نظم را به خوبی تقویت کند.
-
چراغ خطی رینگی یا دایرهای
استفاده از دایره خطی در سقف به صورت آویز میتواند شما را از لوسترهای مختلف بی نیاز کند. چراغ خطی رینگی که در دایرههای کوچک و بزرگ با ابعاد سفارشی شما تولید میشود، یکی از بهترین چراغها برای استفاده در مرکز بخشهای مختلف نظیر مرکز پذیرایی یا لابی هتل و ساختمان است. علاوه بر این میتوانید با تنظیم چند چراغ رینگی بزرگ و کوچک در ترازهای ارتفاعی متفاوت، چراغهای خطی را به صورتی بچینید که از پایین به شکل زنجیرهای در هم تنیده شده دیده شوند.
-
چراغ خطی مثلثی
مثلث نیز یکی دیگر از المانهایی است که به شدت در معماری و دکوراسیون کاربرد داشته و به نوعی، هوشمندی و چالاکی را به ذهن متبادر میکند. اگر راس مثلث به سمت بالا باشد حالتی مردانه و اگر به سمت پایین باشد حالتی زنانه در ذهن تداعی میشود. حال میتوان در فضاهای مختلف، با استفاده از چراغ خطی مثلث هم جلوهای ویژه به فضا داده و هم بر کانسپت دکوراسیون فضا و کاربری آن تاکید کرد. نور خطی مثلثی نیز مانند سایر مدلهای چراغ خطی، هم در ابعاد از پیش تعیین شده و هم در ابعاد سفارشی تولید میشود.
-
چراغ خطی کرو سفارشی
چراغ خطی کرو که در واقع مورد 2 یعنی چراغ خطی رینگی یکی از حالتهای آن بود، چراغی خطی است که به شکل دلخواه شما و در هر طرح خمیده و منحنی که مد نظرتان باشد قابلیت ساخت دارد. با آمدن چراغ خطی کرو به بازار محصولات روشنایی علنا تمام محدودیتهای موجود در زمینه نورپردازی خطی از بین رفت و حالا میتوانید هر چراغ خطی که دوست دارید را به راحتی داشتهباشید.
استفاده از چراغ خطی کرو با طرح سفارشی، میتواند به راحتی دکوراسیون فضای شما را بسیار خاص و ویژه کند.
انواع چراغ خطی بر اساس سیستم عملکرد
تفاوت ماژول استاندارد زاگا با سایر ماژولهای چراغ خطی
بهترین چراغهای خطی از نظر کیفیت، چراغهای خطی با استاندارد زاگا هستند. استاندارد زاگا، استاندارد جهانی فیزیکی ناظر بر ابعاد ماژولهای چراغ خطی است. ماژولهای با استاندارد زاگا در ابعادی با ضرایب 7 سانتیمتر تولید شده و به وسیله درایور جریان ثابت کار میکنند.
در دستهبندی کلی درایورهای چراغهای ال ای دی، چراغها یا با درایور ولتاژ ثابت و یا جریان ثابت عمل میکنند. اگر در چراغ خطی، درایور ولتاژ ثابت استفاده شده باشد، برای ثابت نگه داشتن آن نیاز به استفاده از مقاومت الکتریکی است. در نتیجه با استفاده از مقاومت، بخشی از جریان به گرما تبدیل شده و این گرما به اجزای چراغ وارد میشود که طول عمر آن را کاهش میدهد. علاوه بر این به سبب وجود این مقاومتها ممکن است نور ابتدا و انتهایی چراغ خطی با هم اختلاف داشته و چراغ در طول خطی نوری دچار افت نور شود. انواع ریسهها و استریپهای ال ای دی از این دسته هستند
در چراغهای خطی با درایور و ماژول جریان ثابت امّا دیگر نیازی به استفاده از مقاومت نیست. در نتیجه در این چراغها خبری از گرمای اضافه و یا افت نور نخواهد بود. علاوه بر این با استفاده از ماژولهای جریان ثابت استاندارد زاگا، میتوانید به راحتی ماژول مورد نیاز چراغ خود را از هرجای دنیا تامین کنید. زیرا این استاندارد بینالمللی بوده و در سرتاسر دنیا شناخته شده است.
ماژول ولتاژ ثابت | ماژول جریان ثابت استاندارد زاگا |
امکان افت نور در طول خط نوری با وجود مقاومت الکتریکی | عدم افت نور |
کاهش طول عمر قطعات به دلیل حرارت | طول عمر بالا |
نیاز به جستجو برای تهیه ماژول مشابه در صورت سوختن | قابلیت جایگزینی با تمامی ماژولهای استاندارد زاگا |
حرارت زیاد به دلیل استفاده از مقاومت الکتریکی | حرارت کم |
انواع چراغ خطی بر اساس نحوه نصب
بهطور کلی به هر چراغی که در آن منبع نور بهصورت یک خط و نه بهصورت گرد یا مربعی بتابد چراغ خطی یا چراغ لاین میگویند. طبق این تعریف از چراغهای خطی، حتی لامپهای مهتابی قدیمی نیز نور خطی در نظر گرفته میشوند. امّا در اینجا ما فقط به چراغهای خطی LED با فناوریهای پیشرفتهتر از جمله چراغهای خطی ماژولار اشاره میکنیم. نحوه نصب چراغ خطی به صورت توکار، روکار و آویز است که هرکدام بهصورت جداگانه شرح داده خواهند شد. کاربرد چراغهای خطی در فضاهای مختلف از جمله دفاتر اداری، مجتمعهای تجاری و یا حتی فضای مسکونی، بسته به نوع نصب آنها متفاوت است.
معرفی انواع چراغ خطی و ساختار اجزای آنها
در این ویدیو انواع چراغ خطی توکار بدون لبه، توکار بالبه، روکار، آویز و ساختار و اجزا و قطعات آن آشنا میشویم.
دقت کنید داخل این چراغها ماژولهای 7، 14 و 28 سانتیمتری استاندارد ژاگا قرار گرفته است و شما میتوانید این ماژولها را در مضارب 7سانتیمتر (با رعایت استاندارد ژاگا) سفارش دهید.
چراغ خطی توکار
چراغهای خطی توکار از مینیمالترین و زیباترین ادوات نورپردازی به شمار میروند. در این چراغها تمامی بدنه چراغ در داخل دیوار و یا سقف قرار گرفته و تنها دیفیوز یا پوشش روی منبع نور دیده میشود تا روشنایی کافی را ایجاد کند. نورهای خطی توکار، خود به دو دسته لبهدار و بدون لبه تقسیم میشوند و در انواع خطوط و اشکال هندسی قابلیت ساخت دارند.

چراغ خطی توکار لبه دار
در چراغهای خطی توکار لبهدار، در اطراف دیفیوزر چراغ، لبههایی به عرض حدود 1 سانتیمتر از هر طرف قرار گرفته است. این لبهها باعث میشوند تا هم نصب چراغ به راحتی صورت گرفته و هم اگر در هنگام ایجاد برش یا شیار روی سقف به جهت نصب چراغ، خطاهایی در حد 1 سانتیمتر وجود داشته باشد، با وجود لبه، پوشش داده شوند. چراغهای خطی توکار بهوسیله بست پروانهای شکل که در پشت بدنه چراغ قرار گرفته، از داخل تنظیم شده و با چرخش بست به دور چراغ، بدنه در سقف محکم و ثابت میشود.
ویدیو نحوه نصب چراغ خطی توکار با لبه
نصب چراغهای خطی توکار تماماً توسط کارشناسان نصب اکووات انجام میشود. همراه با شما در پروژه برای روشنایی خطی تمامی محصولات خطی اکووات با 5 سال ضمانت بی قید و شرط ارائه میشود.

چراغ خطی توکار بدون لبه
همانطور که پیشتر اشاره شد، استفاده از چراغ خطی توکار، زیبایی فضا را دوچندان میکند. حال به این فکر کنید که چراغ خطی شما در داخل سقف، فاقد هرگونه لبه باشد. به عبارت دیگر هیچ اثری از بدنه چراغ نبوده و تنها منبع نور به صورت یکپارچه با سازه سقف دیده شود. این از مزیتها و زیباییهای چراغ خطی توکار بدون لبه یا تریملس است. در چراغ خطی تریملس، تمامی اضافات از اطراف چراغ حذف شده و ظاهری فوقالعاده زیبا و مینیمال در نورپردازی فضا ایجاد میشود. نور چراغ خطی بدون لبه کماکان مانند سایر چراغهای خطی بوده و تنها تفاوت آن در ظاهر چراغ و نحوه نصب است. از چراغ خطی توکار بدون لبه معمولا به عنوان نور دکوراتیو (چراغ خطی توکار بدون لبه با عرض ۴ سانتیمتر) و یا نور عمومی (چراغ خطی توکار بدون لبه با عرض ۶ سانتیمتر) استفاده میشود.
نصب این چراغ پیش از تکمیل سازه کناف صورت میگیرد. در واقع در چراغ خطی تریملس، لبههای چراغ حذف نشده بلکه به ارتفاعی بالاتر از منبع نور منتقل شده تا بدین ترتیب پشت کناف قرار گرفته و دیده نشود. پس از قرارگیری چراغ به همراه لبههای آن در پشت گچ برگ، شکاف کوچک بین چراغ و سقف بتونهکاری شده و سپس با رنگ کردن و نقاشی سطح سقف، این شکاف به کلی از بین رفته و چراغ به صورت کاملا یکپارچه با سازه سقف دیده میشود.
نحوه نصب چراغ خطی توکار بدون لبه (تریملس)
چراغ خطی بدون لبه از نظر نصب با سایر چراغهای خطی تفاوت داشته و به همین دلیل نیز از نظر ظاهری، از سایر چراغهای خطی زیباتر به نظر میرسد. چراغ خطی تریملس اما از نظر شکل ظاهری پروفیل بدنه، تفاوت چندانی با سایر چراغهای خطی توکار ندارد.
ویدیو چگونگی نصب چراغ خطی توکار trimless
در واقع در چراغ خطی بدون لبه، لبه چراغ از بدنه حذف نشده، بلکه به گونهای جانمایی شده تا پشت متریال سقف قرار گرفته و بدین ترتیب دیده نشود. به عبارت دیگر، بر روی بدنه پروفیل چراغ خطی بدون لبه، شیارهای به اندازه ضخامتهای متداول گچبرگ، کناف وMDF تعبیه شده که لبههای چراغ بسته به نوع پروژه شما، به صورت جداگانه و به بدون نیاز به ابزار، در هرکدام از این شیارها قابل قرارگیری هستند. این ضخامتها عبارتند از 8، 12، 16 و 20 میلیمتر. که متداول ترین ضخامت گچبرگ همان 12 میلیمتر است. بنابراین با قراردهی لبه چراغ در شیار مربوط به آن یعنی شیار 13 میلیمتری، چراغ خطی trimless شما برای نصب آماده است.
نصب چراغ خطی بدون لبه پیش از تکمیل سازه کناف صورت میگیرد. به منظور این کار، در ابتدا پروفیل چراغ از بالا به شبکه فلزی کناف متصل میشود. سپس بعد از قرارگیری پنلهای کناف، لبهها به سطح متصل میشوند و در نهایت با بتونه کاری و رنگ، تمامی شیارها و نقاط مشخص از بین رفته و فقط منبع نور دیده میشود.

چراغ خطی آویز

چراغهای خطی آویز که از محبوبترین و زیباترین چراغهای موجود در بازار هستند، از نظر طراحی بدنه همچون سایر چراغهای خطی روکار تولید میشوند. این چراغها به واسطه دو نوع آویز یعنی آویز کابلی و یا آویز تلسکوپی از سقف آویزان میشوند تا در فضاهایی که ارتفاع سقف بلند است و یا نیاز به یک نور دکوراتیو دارد، هم روشنایی کافی و هم زیبایی بصری را تامین کند. برای استفاده از کابل آویز، چراغ به واسطه سیم جریانی که به موازات کابل آویز قرار گرفته برقرار میشود. اما در حالت دوم و با استفاده از آویز تلسکوپی که ضخامت بیشتری از کابل دارد، سیم جریان از داخل چراغ عبور میکند و نیازی به سیم جداگانه نیست.
چراغهای خطی آویز ال ای دی خود به دو دسته تقسیم میشوند:
چراغ خطی آویز یک طرفه
در این چراغها منبع نوری در پایین چراغ قرار گرفته و نور از سمت چراغ به طرف زمین میتابد.
چراغ خطی آویز دو طرفه
در چراغهای خطی آویز دوطرفه، دو ردیف ماژول در بالا و پایین چراغ قرار گرفته است. بدین ترتیب این چراغها قابلیت روشنایی سقف (آپلایت) و زمین (دانلایت) را به صورت جداگانه دارند. این امکان باعث میشود تا بتوان هر کدام از نورهایی که به طرف بالا یا پایین میتابند را به صورت جداگانه روشن نمود. این چراغها به واسطه روشن کردن فضای بالای چراغ معمولا بر سقفهایی نصب میشوند که رنگ روشنی داشته و یا المان سقف با تابش نور جلوه زیبایی پیدا میکند.
ویدیو نحوه نصب چراغ خطی آویز
در این ویدیو نحوه نصب چراغ خطی آویز اکووات با استفاده از کابلهای آویز را مشاهده میکنید.
چراغ خطی روکار

چراغهای خطی روکار ال ای دی از نظر نحوه نصب و قرارگیری، در داخل شیارهای بین بافلهای چوبی و فلزی و یا روی سقف و دیوار به راحتی و با پیچ و رولپلاک نصب میشوند. از چراغهای خطی روکار در فضاهایی استفاده میشود که برای تامین لوکس نوری کافی و قرارگیری چراغ، نمیتوان در داخل دیوار شیار ایجاد کرد و یا محدودیت ارتفاع مانع از نصب چراغ خطی آویز میشود. در این چراغها تمامی بدنه چراغ به عنوان قسمتی از دکوراسیون در نظر گرفته شده و دیده میشود. بنابراین بسیاری از چراغهای خطی با رنگ بدنه سفارشی تولید میشوند تا بتوان آنها را با دکوراسیون فضای مورد نظر تطبیق داد. نورهای خطی روکار ماژولار نیز با تامین شار نوری مناسب در همه اشکال هندسی قابل سفارشی سازی هستند.
چراغ خطی منحنی (curve)
چراغ خطی منحنی یا کرو (curve)، نور خطی است که بدنه آن به جای خطوط شکسته، دارای انحنا و خم میباشد. در واقع با استفاده از فناوری چراغ خطی کرو میتوان چراغهایی به شکل دایره، نیم دایره، گوشههای خم و یا شکلهای سفاشی با استفاده از خطوط منحنی داشت. نور خطی curve در انواع شکلهای توکار، روکار و آویز قابلیت استفاده دارد.
از نظر مقدار و کیفیت نور خروجی، چراغ خطی رینگی یا چراغ خطی کرو، تفاوتی با سایر چراغهای خطی ندارد زیرا در این چراغها نیز ماژولها با ابعاد طولی کوچکتر، در کنار یکدیگر قرار گرفتهاند.
نمایش سطح مقطع چراغ خطی ماژولار اکووات

اجزای چراغ خطی ال ای دی
به صورت کلی یک چراغ خطی ال ای دی ماژولار شامل اجزای زیر است:
ماژول الایدی با چیپ OSRAM:
بردهای PCB که چیپهای الایدی به عنوان منابع روشنایی روی آن قرار گرفته است. این ماژولها که دارای استاندارد زاگا و تولید اکووات هستند، بهوسیله پوش سوکت یا سوکتهای فشاری با قابلیت اتصال بدون نیاز به ابزار، به یکدیگر متصل شدهاند. تعداد چیپها روی ماژول 7 سانتیمتری 6 عدد، روی ماژول 14 سانتمیتری 12 عدد و روی ماژول 28 سانتیمتری بسته به انتخاب شما 32 و یا 48 عدد میباشد.
در هر ماژول چراغ خطی اکووات از چیپهای با کیفیت برند OSRAM با شاخص نمود رنگ بیشتر از 95 (CRI>95) و انحراف از تطابق رنگ (SDCM<3) میباشد. با راندمان نوری بیشتر از 95 لومن بر وات این چیپها وظیفه روشنایی چراغ خطی را بر عهده دارند.

رفلکتور یا هیتسینک:
بخش بزرگی از وظیفه خنک کنندگی داخل چراغ و بازتاب نور بر عهده رفلکتور و یا هیت سینک چراغ خطی است. این قطعه آلومینیومی به گونهای داخل چراغ قرار میگیرد که ماژولها و درایور به دو طرف آن پیچ شود. بهتر است از چراغ خطی استفاده کنید که رفلکتور آن بهوسیله زنجیر به بدنه متصل باشد. زیرا با این کار هنگام نیاز به تعمیر و تعویض قطعات چراغ، به راحتی میتوان به وسیله گیره های رفلکتور، آن را از بدنه چراغ جدا و آویزان نموده و عملیات تعویض را به راحتی انجام داد.

دیفیوزر:
دیفیوزر پوششی شیری رنگ و معمولاً از جنس پلیکربنات است که روی بدنه چراغ خطی و در جلوی منبع نور آن قرار میگیرد تا هم از ایجاد خیرگی منبع نور جلوگیری کرده و هم نور را به صورت یکنواخت و یکدست پخش کند. در انتخاب چراغ خطی از چراغی استفاده کنید که دیفیوزر آن ضد UV باشد تا از تابش اشعههای مضر برای بدن و پوست جلوگیری کند.

درایور:
قلب تپنده یک چراغ الایدی درایور آن است. در چراغهای خطی نیز معمولاً درایور در داخل بدنه و پشت رفلکتور قرار میگیرد. البته ممکن است در چراغهای با ضخامت بسیار کم، این قطعه در خارج از بدنه چراغ باشد امّا در این صورت باید از عدم وجود خطر و ایزوله بودن آن مطمئن شد.
بهترین درایورهای چراغ خطی درایورهایی هستند که فلیکر یا چشمک نداشته باشند. وجود فلیکر یا سوسو زدن نور باعث سردرد و خستگی چشم انسان شده و بدین ترتیب به افراد حاضر در فضا احساس ناراحتی میدهد. چراغهای بدون فلیکر امّا به هیچ عنوان چشم را خسته نمیکنند. همچنین ضریب توان بالا (PF>95%) و اعوجاج هارمونیک کم (THD<10%) از مواردی است که در استانداردهای ساختمانسازی خصوصاً در واحدهای تجاری بزرگ به عنوان استاندارد مرجع در نظر گرفته شده و درایور چراغ شما باید برای اطمینان از عدم ایجاد اختلال در شبکه برق، از آن برخوردار باشد.
بدنه آلومینیومی:
بهترین چراغهای خطی چراغهایی هستند که در داخل بدنهای تماماً آلومینیومی قرار گرفته باشند، چرا که متریال آلومینیوم باعث خنک کنندگی کافی چراغ، حفظ و کنترل دمای آن و در نتیجه افزایش طول عمر چراغ میشود.
یکی دیگر از نکات مهم در خصوص بدنههای چراغ خطی که مجموعه رفلکتور، ماژول، درایور و سیمهای اتصالات داخل آن قرار میگیرند، مسئله مقاومت کافی آنها در برابر فشارهای سازه است. بدنه چراغ خطی باید به گونهای طراحی شده باشد که فشارهای اطراف کناف را در داخل سقف خنثی کرده و از فشردگی بدنه و در نتیجه برآمدگی دیفیوزر جلوگیری کند تا نور خطی از پایین بهصورت یکدست دیده شود.
به عنوان مثال در طراحی بدنه چراغهای خطی اکووات از دو قوطی آلومینیومی در اطراف استفاده شده تا به این وسیله فشارهای اضافی وارد شده به بدنه چراغ خنثی شده و استحکام آن حفظ شود. این نکته از حساسیت معماران در عدم وجود برآمدگی در چراغ خطی اجرا شده است.

متراژ و ابعاد چراغ خطی
یکی از محدودیتهای تولید چراغ خطی ماژولار این است که ممکن است نتوانید چراغ خطی دقیقا منطبق بر ابعاد مد نظر خود داشتهباشید زیرا ماژولها در ابعاد مشخص ساختهشده و در کنار هم قرار میگیرند و همیشه ابعاد نهایی چراغ تلورانس دارد. از سویی دیگر هم استفاده از ریسههای ال ای دی، با وجود قابلیت برش در ابعاد دلخواه معایب بسیاری دارد که در بخشهای قبل توضیح دادیم. این موارد میتواند برای طراحان و معمارانی که دقت زیادی در اجرای نقشههای خود دارند نگرانکننده باشد. راه حل اکووات برای این مسئله، تولید ماژول چراغ خطی استاندارد زاگا در ابعاد مختلف است. ماژولهای چراغ خطی اکووات در ابعاد 7، 14 و 28 سانتیمتر تولید میشوند تا در مرحله ساخت، با دست بازتری ماژولهای چراغ در کنار یکدیگر چیده شوند. بدین ترتیب چراغ خطی اکووات در بدترین حالت نهایتا 3.5 سانتیمتر با ابعاد مدنظر شما اختلاف داشتهباشد. با وجود ماژولهای استاندارد زاگای اکووات شما میتوانید با استفاده از چراغ خطی اکووات، همیشه چراغ خطی مطابق با طول مورد نظر خود داشتهباشید.
آیا به چراغ خطی پرنورتر نیاز دارید؟
استفاده از یک چراغ خطی پرنور که علاوه بر جنبه دکوراتیو، فضای بزرگی را روشن کند، یکی از خواستههای بسیاری از کارفرمایان و مالکان ساختمان است زیرا عموما به جنبه دکوراتیو چراغ خطی بیش از مقدار نور آن توجه میشود. در سبد محصولات اکووات برای حل این مسئله نیز پاسخ وجود دارد. ماژولهای تراکم بالای اکووات راه حل این مسئله هستند. در سری عمومی چراغ خطی اکووات، هر متر چراغ خطی اکووات مصرفی در حدود 32 وات در متر دارد، در صورتی که با استفاد از ماژول تراکم بالای اکووات میتوان با رعایت تمامی استانداردها، از چراغی با توان 45 وات و شار نوری 4300 لومن بر وات بهره برد.

در تصویر زیر دو ماژول 28 سانتیمتری تولید اکووات را مشاهده میکنید. در ماژول اول 48 عدد چیپ و در ماژول دومی 24 عدد چیپ قرار داده شده است. ماژول اولی که ماژول تراکم بالای اکووات است، نسبت به ماژول دوم پرنورتر میباشد.

چراغ خطی را در کجا میتوان نصب کرد؟
یکی از مزیتهای چراغهای خطی این است که به دلیل تنوع در نحوه نصب میتوانند در انواع فضاها، از داخل گچبرگ گرفته تا روی دیوار و زیر کابینت و امثال این موارد استفاده شود. همانطور که ذکر شد چراغهای خطی بر اساس نصب به انواع زیر دسته بندی میشوند.
1- چراغ خطی توکار: برای نصب در داخل کناف، گچ، رابیز، MDF و امثال این موارد از چراغهای خطی توکار استفاده میشود.
2- چراغ خطی روکار: برای نصب روی سقف، بین بافلهای چوبی و یا شیارهای فلزی و یا نصب روی دیوار، با استفاده از چراغ خطی روکار میتوان نورپردازی را به بهترین شکل انجام داد.
ترکیب چراغ خطی روکار و بافل یا لوور
نصب چراغ خطی در میان بافلهای چوبی یا فلزی از پرطرفدارترین روشهای نورپردازی، خصوصا در فضاهای تجاری هست که خیلی از طراحان به صورت تخصصی آن را انجام میدهند. پس شناخت آن می تواند به یکی از گزینههای روی میز شما برای طراحی نورپردازی تبدیل شود.
برای نورپردازی به این شیوه، از چراغهای خطی روکار استفاده میشود. این چراغها در فضای خالی یا شیارهای بین بافلها با استفاده از پیچ و رولپلاک متصل شده و سپس رفلکتور و سایر اجزا داخل آن قرار میگیرند.
3- چراغ خطی آویز: برای استفاده از یک چراغ آویز در سقفهای معمولی و یا اکسپوز، یا استفاده در فضاهایی با ارتفاع زیاد مورد استفاده قرار میگیرند. این چراغها هم بهصورت چراغ خطی آویز یک طرفه( دانلایت) و هم چراغ خطی آویز دو طرفه( آپلایت و دانلایت) قابل استفاده هستند.
از چراغ خطی در نورپردازی و روشنایی کدام فضاها استفاده میشود؟
چراغ خطی سقفی و یا چراغ خطی دیواری، چراغ خطی دفنی و یا نور خطی مخفی، همه و همه از محبوبترین حالات استفاده از چراغ خطی در فضاهای گوناگون، از فضاهای هنری و دکوراتیو نظیر گالری، استودیو و کافه گرفته تا فضاهای اداری، شوروم، نمایشگاه و فروشگاه است. در این میان تنوع حالاتی که میتوان چراغ خطی را در فضای داخلی نورپردازی کرد بسیار زیاد است. از این رو کابردهای چراغ خطی در فضای داخلی را به چند بخش تجاری، اداری و مسکونی تقسیم میکنیم:
ایدههای جذاب برای نورپردازی فضای تجاری با چراغ خطی
لایتینگ خطی فروشگاه، شوروم و یا مراکز تجاری بزرگ، در جذب مشتریان و ایجاد جذابیت بصری برای کالاها و خدمات ارائه شده بسیار تاثیرگذار است. نورپردازی فضای تجاری با چراغ خطی شامل ایجاد روشنایی عمومی و دکوراتیو و یا ترکیب این دو میشود.
علاوه بر این استفاده از چراغی با شاخص نمود رنگ بالاتر از 9۵(CRI>95) باعث میشود تا رنگ حقیقی کالاها و اجسام قرار گرفته شده در فروشگاه نمایش داده شده و بدین ترتیب مشکل تغییر رنگ کالای خریداری شده برای مشتریان ایجاد نشود. در ادامه به ایدههای جذاب استفاده از نور خطی در دیزاین داخلی فروشگاه، شوروم و فضای تجاری پرداخته شده است:
- با استفاده از چراغ خطی میتوانید مشتریان و مراجعان به فروشگاه و فضای تجاری را از قسمتی به قسمت دیگر و در نهایت به بخش مورد نظر خود هدایت کنید، زیرا چشم انسان به صورت ناخودآگاه خطوط را دنبال میکند و به این ترتیب میتوان قسمتی از فروشگاه که مهمتر است را برجسته نمود.
- استفاده از چراغ خطی آویز در فضاهایی با ارتفاع بلند میتواند به روشنایی بیشتر و بهتر دیده شدن محصولات قرار گرفته در فروشگاه و شوروم کمک کند. به این منظور میتوان از چراغ خطی آویز با عرض 6 سانتیمتر استفاده کرد تا هم نور به اندازه کافی پخش شده و هم زیبایی و ظرافت یک چراغ دکوراتیو را داشته باشد. اگر برای فضای مدنظر خود رنگی خاص را انتخاب کردهاید، میتوانید چراغ خطی خود را در رنگ سفارشی مورد نظرتان سفارش دهید تا ترکیبی ویژه از رنگ و نور را در دکوراسیون خود وارد کنید.
- برای مرکز شوروم و فروشگاه میتوانید از چراغ خطی با اشکال هندسی نظیر مربع، مثلث، دایره و یا شکل های سفارشی استفاده نمایید. این روش باعث میشود تا هم مرکز شوروم به عنوان گل فروشگاه بیشتر دیده شده و هم اشکال هندسی، حسی از مدرنیته و به روز بودن فروشگاه را منتقل کنند.
- اگر هنوز کناف کاری و یا گچکاری فضا تمام نشده و قابلیت ایجاد شیار در داخل سقف و یا دیوار وجود دارد، استفاده از چراغ خطی توکار میتواند جلوهای مینیمال و در عین حال ظریف و زیبا را در داخل فضا به وجود آورند. در فضاهایی با ارتفاع زیاد نیز میتوان با خرید چراغ خطی توکار عرض 9 دو لاین، نوری دو برابر چراغ خطی عادی را ایجاد کرده و روشنایی فضا را کاملا تامین نمود. در صورت فراهم نبودن امکان ایجاد شیار در داخل دیوار نیز هم چراغهای خطی روکار و هم چراغ خطی آویز از محبوبترین چراغها برای نورپردازی فضاهای تجاری مدرن هستند.
- اگر در دکوراسیون در نظر گرفته شده برای فضای خود از بافلهای چوبی استفاده کردهاید، در فضای خالی بین بافلها از چراغ خطی روکار استفاده کنید. قراردهی نامنظم این چراغها در بخشهای مختلف سقف و بافل، زیبایی فضای شما را دو چندان میکند.





ایدههای جذاب برای نورپردازی دفتر اداری با چراغ خطی
در نورپردازی دفتر اداری دو نکته بسیار مهم وجود دارد که باید در طراحی و انتخاب چراغ رعایت شود. نکته اول ایجاد روشنایی کافی برای کارکنان و نکته دوم استفاده از چراغ بدون چشمک یا فلیکر (Flicker) به منظور جلوگیری از خستگی چشم و سردرد کارکنان است. به این منظور، برای استفاده از چراغ خطی باید از چراغهای بدون فلیکر یا چشمک استفاده نمود و برای ایجاد روشنایی نیز لازم است تا به ارتفاع نصب چراغ دقت کنید. علاوه بر این چراغهای خطی به دلیل پخش نور غیر مستقیم و دیفیوز شده، چشم را آزار نداده و از این جهت کارکنان و حاضران در فضای اداری، احساس ناراحتی نخواهند کرد. اگر میخواهید یک فضای اداری را نورپردازی کنید، به نکات زیر توجه کنید.
- اگر فضای اداری مورد نظر ارتفاع زیاد و یا سقف اکسپوز داشته باشد، بدون شک بهترین گزینه نورپردازی، چراغ خطی آویز است. با توجه به اینکه چراغهای خطی خصوصا چراغهای خطی ماژولار در ابعاد سفارشی قابل ساخت هستند، میتوانید با در نظر گرفتن طول میزهای کار، چراغ خطی آویز متناسب با طول آن قرار دهید تا هر فضای کار به اندازه کافی روشن شود و نقاط تاریک روی میز کار از بین برود. با توجه به اینکه بالای میز کار محل عبور اشخاص نیست، میتوانید فاصله چراغ تا زمین را بیش از سایر فضاها کاهش دهید تا با کم شدن این فاصله روشنایی بیشتری حاصل شود.
- برای روشنایی میز جلسات و یا میزهای بزرگ، از چراغهای خطی مستطیلی شکل و یا مربع شکل در ابعاد میز استفاده کنید. با این کار کل فضای میز به مقدار کافی روشن شده و همچنین جلوه منحصر به فردی برای پذیرایی از مراجعان و یا کارکنان خواهد داشت.
- اگر برای طراحی فضای مورد نظر از سقف یکپارچه و یکدست نظیر سقفهای کناف استفاده شده است، میتوانید به سراغ چراغ خطی آویز دو طرفه بروید که هم آپلایت و هم دانلایت داشته و هر طرف چراغ به صورت جداگانه قابلیت خاموش و روشن کردن فضای بالا یعنی سقف و پایین یعنی زمین را دارد.
- یکی از مهمترین قسمتها برای نورپردازی، قسمت ورودی واحد اداری و یا کانتر ورودی است چرا که اولین نما از یک دفتر مجهز را نمایان کرده و علاوه بر این در جذب ارباب رجوع بسیار تاثیرگذار است. از این رو برای نورپردازی آن از چراغهای خطی متفاوت در بخش ورودی فضا استفاده کنید. چراغ خطی توکار بدون لبه و یا چراغ خطی روکار با رنگ بدنه سفارشی منطبق با رنگ سازمانی مجموعه، از بهترین ادوات روشنایی برای این فضا به شمار میروند. علاوه بر این در بالا و پایین میز ورودی و یا اطراف لوگوی برند یا مجموعه نیز از نور مخفی (cove light) با استفاده از چراغ خطی T5 استفاده کنید تا جلوهای دکوراتیو به آن بخشیده و همچنین میز را از سایر قسمتهای فضا جدا کند.




ایدههای جذاب برای نورپردازی خانه با چراغ خطی
منازل و فضاهای مسکونی یکی از جذابترین فضاها برای نورپردازی با استفاده از چراغ و لامپ خطی است. در بخشهای مختلف خانه از جمله آشپزخانه، نشیمن و پذیرایی و یا اتاق خواب میتوان به حالتهای مختلف از چراغ خطی استفاده کرد. برای نورپردازی به روز فضای مسکونی با چراغ خطی، هر بخش خانه به صورت جداگانه توضیح داده شده است.
نورپردازی آشپزخانه و نهارخوری با چراغ خطی

مسلماً آشپزخانه از مهمترین و تاثیرگذارترین بخشهای خانه در انتقال حس زیبایی فضاست. دکوراسیون و نورپردازی مناسب آن نیز هم به دلیل لزوم ایجاد راحتی برای فعالیت داخل آشپزخانه و هم زیبایی بصری، از حساسیتهای دکوراسیون خصوصاً برای بانوان به شمار میرود. با استفاده از چراغ خطی آویز و یا روکار در آشپزخانه از جمله بالای کانتر، هم فضا به خوبی کاملاً روشن شده و هم جلوه مدرن و به روزی به آشپزخانه میدهد. از مزیتهای چراغهای خطی این است که میتوانید آن را در جهت و به شکل نقشه آشپزخانه سفارشی سازی کنید. مثلاً در آشپزخانه L شکل میتوانید چراغ خطی خود را دقیقاً به صورت L شکل سفارش دهید.
برای روشنایی فضای نهارخوری نیز نیاز به حدود ۸۰۰ لوکس روشنایی است تا هم بتوان به راحتی غذا را میل کرده و هم روشنایی کافی برای نمایش زیبایی بصری غذا فراهم شود. از این رو با توجه به اینکه بالای میز نهارخوری نیز محل رفت و آمد افراد نیست میتوان با استفاده از چراغ خطی آویز و نزدیکتر کردن آن به میز، روشنایی بیشتری بر روی میز ایجاد کرد. دقت کنید که برای استفاده از چراغ خطی آویز برای این فضا، از چراغهای دو لاین استفاده نکنید تا نور زیاد آن موجب خیرگی و اذیت شدن چشم به هنگام صرف غذا نشود.
نورپردازی فضای نشمین و پذیرایی با چراغ خطی

فضای نشیمن قلب یک خانه است. بیشترین عبور، بیشترین گردهمایی و بیشترین حضور مهمانان در بزرگترین بخش خانه یعنی قسمت نشیمن و پذیرایی رخ میدهد. برای روشنایی این فضا به حداقل 600 تا 700 لوکس نور نیاز است تا روشنایی زیبایی را در فضا ساطع کند. با توجه به اینکه اجسام قرارگرفته در پذیرایی از جمله مبل، میز، صندلی، تلویزیون و … ابعاد نسبتاً بزرگی داشته و بخش زیادی از فضا را به خود اختصاص میدهند، بنابراین نورپردازی مینیمال فضا میتواند از ایجاد شلوغی جلوگیری کرده و فضا را بزرگتر جلوه دهد.
از این رو چراغ خطی توکار خصوصاً چراغ خطی توکار بدون لبه از بهترین گزینههای نورپردازی فضای نشیمن است که میتوان از آن هم به صورت چراغ سقفی خطی و هم چراغ دیواری خطی استفاده نمود.
اگر سقف سالن پذیرایی ارتفاع زیادی داشته باشد، برای پخش نور بیشتر از چراغ خطی با عرض 9 دو لاین استفاده کنید تا نوری بیشتر در فضا ساطع شود.
همچنین برای نورپردازی شیارهای داخل کناف و یا استفاده از نور مخفی در پذیرایی، استفاده از چراغهای خطی T5 بهترین جایگزین برای ریسههای شلنگی است، زیرا کیفیت نور به مراتب بهتری داشته و علاوه بر این طول عمر بیشتری نیز دارد.
نورپردازی اتاق خواب با چراغ خطی

برای نورپردازی اتاق خواب معمولاً به دو نوع روشنایی نیاز است. اولی روشنایی عمومی است که به وسیله آن بتوان فعالیتهای روزانه، مطالعه، کار و غیره را در اتاق شخصی انجام داد. نوع دوم هم نوری غیر مستقیم است که برای اوقات استراحت و قبل از خواب به عنوان نوری کم و آرامش بخش از آن استفاده میشود. با استفاده از چراغ خطی آویز دو طرفه میتوانید هر دو نوع نور را با استفاده از یک چراغ به شکلی زیبا تامین کنید. به این صورت که با روشنایی بخش پایینی چراغ، نور عمومی تامین شده و با روشن شدن آپلایت، نور به سقف تابیده و به صورت غیر مستقیم، باعث ایجاد روشنایی چراغ خواب میشود.
اگر میخواهید فضای اطراف تخت خواب نیز نورپردازی شود، از چراغ خطی توکار بصورتی استفاده کنید که از روی سقف تا روی دیوار اطراف تخت خواب کشیده شده و آنرا روشن کند. بدین ترتیب، نورپردازی اتاق خواب شما از همیشه متفاوت تر خواهد بود.
برای نورپردازی از کدام چراغ خطی استفاده کنیم؟
چراغهای لاینی یا خطی در بازار تنوع بسیار زیادی دارند. قیمت چراغهای خطی موجود بر اساس شار نوری، کیفیت نمود رنگ، سیستم عملکرد، بدنه و گارانتی چراغ تعیین شده و بازه بسیار بزرگی را در بر میگیرد و بر اساس ایده معماری قابل تغیر است. برای نورپردازی با چراغهای خطی طبیعتاً ابتدا باید به کاربری فضای مورد نظر توجه نمود. اگر برای نورپردازی فضای داخلی خود به چراغهای خطی نیاز دارید، بهترین و با کیفیتترین چراغهای موجود در بازار، چراغهای خطی ماژولار با استاندارد زاگا هستند.
انواع پروژههای اجرایی با چراغ خطی ماژولار اکووات
مقدار و کیفیت نور ایدهآل، قابلیت سفارشیسازی و انواع نصب، باعث شده تا از چراغهای خطی در همه فضاها، از فروشگاه و دفتر اداری گرفته تا فضای مسکونی استفاده شود. چراغهای خطی اکووات نیز به این ترتیب در همه فضاهای تجاری، اداری و مسکونی مورد استفاده قرار گرفتهاند و از زمان تولید تاکنون بارها در انواع پروژهها با استقبال شدید طراحان داخلی، معمارن، نورپردازان و کارفرماها مواجه شده و اجرا شده است.

تصاویر بیشتر از پروژههای خطی اکووات را با کلیک کردن روی دکمههای زیر میتوانید مشاهده کنید.
صفر تا صد پروژه نورپردازی اداری با چراغ خطی
در پروژه گروه رایانه تدبیرپردازی وابسته به کارگزاری مفید، با استفاده از چراغ خطی روکار برش ۶ و با در نظر گرفتن ملاحظات اجرایی گروه معماری و کارفرما، تمامی چراغها توسط کارشناسان نصب اکووات به صورت دقیق نصب شده است.
طراحی و ساخت چراغهای خطی با توجه به نقشه اجرایی مهندسین معمار پروژه و با در نظر گرفتن نیازهای اصلی آن انجام شده و از اولین مرحله ساخت، تمامی جزییات در نظر گرفته شد تا روشنایی نهایی به بهترین شکل مطابق با طراحی ابتدایی تامین شود.
روشنایی چراغ خطی چه مقدار است؟
به صورت کلی تنوع بسیار زیاد چراغهای خطی در بازار روشنایی باعث شده تا هرکدام میزان روشنایی متفاوتی با دیگر چراغهای خطی داشته باشند اما برای اینکه بتوانید مقایسه و تخمین بهتری از مقدار روشنایی هر چراغ در فضا داشته باشید، با استفاده از چراغ خطی ماژولار اکووات و به کمک پلاگین دیالوکس، نورپردازی فضا شبیهسازی شده است. در این شبیهسازی یک اتاق با طول 4 متر و عرض 3 متر با ارتفاع 3 متر در نظر گرفته شده است تا روشنایی حدودا ۵۰۰ لوکس جهت تامین روشنایی عمومی متوسط در آن ایجاد شود. نکته قابل توجه این است که تمامی نمونههای استفاده شده در این شبیهسازی چراغ خطی روکار بوده و با استفاده از چراغ خطی آویز، میتوان با نزدیکتر کردن منبع نور به زمین، مقدار بیشتری روشنایی در سطح ایجاد کرد.
در تصویر اول، برای روشنایی فضا به مقدار ۵۰۰ لوکس از یک عدد چراغ خطی عرض ۶ روکار با متراژ ۳.۵ متر استفاده شده است.
تعمیر و نگهداری چراغ خطی چگونه است؟
یکی از بخشهایی که در آن مزیتهای فراوان چراغ خطی ماژولار مشهود میشود همین بخش است. برای تعمیر و نگهداری لامپهای خطی قدیمی و سنتی و یا ریسههای ال ای دی میبایست کل منبع نور و بعضاً چراغ به صورت کامل تعویض میشد امّا در چراغهای خطی ماژولار این امکان وجود دارد تا در صورت بروز مشکل، تنها قسمت آسیب دیده و یا سوخته تعویض شود و بدین ترتیب هزینه تعمیرات و نگهداری به صورت ویژهای کاهش مییابد.
در چراغهای خطی ماژولار در صورت سوختن هر ماژول، همان ماژول به راحتی بدون کمک ابزار از سایر ماژولها جدا شده و با پیچ گوشتی از بدنه رفلکتور جدا میشود. سپس میتوان آنرا با یک ماژول استاندارد زاگای دیگر تعویض نمود. در خصوص سایر قطعات و ادوات چراغ خطی نیز این امر صدق کرده و هر قسمت حتی درایور چراغ نیز به راحتی قابلیت جداسازی و تعویض دارد زیرا تمامی اتصالات سیمی توسط پوش سوکت (Push socket) و یا کلیدهای فشاری برقرار شده و جداسازی آنان به راحتی صورت میگیرد.
در تصویر دوم مشابه با تصویر اول از یک چراغ خطی با طول ۳.۵ متر، این بار با استفاده از چراغ خطی عرض 9 روکار استفاده شده است. با توجه به اینکه نوع و تعداد منبع نور و همچنین منبع تغذیه در چراغ خطی برش 6 و برش 9 تک لاین، یکسان است، هر دو چراغ میزان روشنایی یکسانی ایجاد کردهاند. تفاوت این دو چراغ میزان پخش نور است. در چراغهای خطی برش 9 به دلیل بزرگتر بودن سطح مقطعی که نور از آن ساطع میشود، پخش نور بیشتری به فضا اتفاق میافتد امّا شدت نور بهواسطه اینکه در سطح بزرگتری میتابد کمتر به نظر میرسد.
در تصویر سوم برای روشنایی اتاق به مقدار 500 لوکس، از چراغ خطی برش 9 دو لاین به طول 2 متر استفاده شده است. همانطور که اکنون میدانیم، در چراغهای خطی برش 9 دو لاین، از دو ردیف ماژول در کنار هم استفاده شده است و بنابراین نور ساطع شده از آن، بیشتر از چراغهای تک لاین برش 9 و چراغهای خطی برش 6 میباشد. بنابراین از این چراغ در متراژ کمتری استفاده شده است.
نکته قابل توجه این است که چراغهای خطی برش 9 دو لاین به دلیل نور زیادی که از خود ساطع میکنند مناسب فضاهایی با ارتفاع حدوداً بیشتر از 3 متر هستند تا برای چشم انسان خیرگی ایجاد نکنند.



فاصله زمانی بین سفارش چراغ خطی تا تولید و نصب آن چقدر است؟
نحوه قرارگیری چیپها بر روی ماژول چراغ خطی
در کارخانه یعنی قلب تپنده اکووات، تمامی تلاش ما در تامین قطعات و ادوات روشنایی در کمترین زمان ممکن است. این امر باعث شده تا بتوانید بدون نگرانی از زمان تحویل نهایی چراغ، بر اساس پروژه خود به انتخاب سیستم نورپردازی دلخواهتان بپردازید. این معنی واقعی روشنایی در کمترین زمان ممکن است.
یکی از نکات مهم برای طراحان، سازندگان ساختمانی و همچنین فعالان معماری و دکوراسیون، فاصله زمانی بین سفارش چراغ تا دریافت و نصب آن است که ممکن است باعث نگرانی گردد زیرا بسیاری از چراغهای موجود در بازار تولید داخلی نبوده و بنابراین از نظر تامین قطعات ممکن است پروسه زمان بری را طی کند. در این میان اکووات به عنوان اولین تولیدکننده ماژول چراغ خطی با استاندارد زاگا در ایران، خیال شما را از نظر تامین ماژول چراغ خطی راحت کرده است. تمامی ادوات چراغ خطی از جمله ماژول، بدنه و دیفیوز در کارخانه اکووات تولید شده و بنابراین فاصله زمانی بین سفارش چراغ خطی و تولید و تامین قطعات آن بسیار کاهش یافته و شما به راحتی میتوانید چراغ خطی مورد نیاز خود را در سریعترین زمان ممکن تحویل بگیرید. این مسئله همه نگرانیها را از سرعت تولید و سفارشی سازی چراغ برطرف خواهد نمود. برای مثال ماژولهای خطی مورد نیاز برای روشنایی ۱۰ متر چراغ خطی، در کمتر از 3 دقیقه به تولید نهایی رسیده و بنابراین در فاصله زمانی کوتاهی چراغ خطی سفارشی شما ساخته میشود.
مقاله معرفی کامل چراغ خطی، نحوه نصب و تعمیرات و نگهداری آن توسط تیم تحریریه اکووات تهیه شده است. امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد. برای خریدی مطمئن و راحت از طریق صفحه چراغ خطی خودت را بساز اقدام کنید.
محاسبه و تخمین قیمت چراغ خطی
چراغ خطی از مدرنترین چراغهای بازار روشنایی و نورپردازی است. به همین دلیل ممکن است معماران، طراحان، مجریان ساختمانی، کارفرمایان و یا مدیران خرید و تدارکات، با این چراغها خیلی آشنا باشند و از تفاوت گسترده قیمت انواع چراغ خطی در بازار روشنایی اطلاع داشته باشند. در این بین، به دلیل ماهیت سفارشی چراغ خطی بر اساس شکل و طول، نحوه محاسبه قیمت چراغ خطی همیشه محل چالش بوده است. در این مقاله به بررسی نحوه محاسبه قیمت چراغ خطی پرداختهایم تا به راحتی بتوانید با به اصلاح «یک دو دو تا چهار تای ساده» قیمت چراغ خطی مورد نظر خود را محاسبه کنید.
عوامل موثر بر قیمت چراغ خطی
- نحوه نصب چراغ خطی
- ابعاد چراغ خطی
- سیستم عملکرد چراغ خطی
به صورت کلی، قیمت چراغهای خطی ماژولار نسبت به ریسههای الایدی و چراغهای خطی غیر ماژولار بیشتر است. دلیل این امر، طول عمر بالاتر این چراغها و کاهش هزینههای تعمیر و نگهداری در چراغ خطی ماژولار به دلیل قابلیت جداسازی و تعویض هر قطعه به صورت جداگانه است.
حال در این میان، چراغ خطی ماژولار با ماژولها و درایور جریان ثابت، نسبت به چراغ خطی ماژولار با ماژول و درایور ولتاژ ثابت قیمت بیشتری دارد. زیرا در چراغ خطی جریان ثابت، دیگر خبری از قطعه مقاومت الکتریکی روی برد ماژول نبوده و بنابراین علاوه بر تولید گرمای کمتر، نور ابتدا و انتهای چراغ هیچگاه با هم اختلافی ندارند اما در چراغ خطی ولتاژ ثابت، هم اتلاف انرژی بسیار بیشتر صورت گرفته و هم ممکن است در طولهای بالای چراغ، نور به تدریج در مسیر و به واسطه عبور از مقاومتهای زیاد، دچار افت شود.
تفاوت دیگر در عملکرد چراغهای خطی مربوط به تعداد لاینهای ماژول و نحوه قرارگیری آنها میشود. در برخی از چراغهای خطی برای تولید نور بیشتر، از دو ردیف چیپ و ماژول در کنار و به موازات هم استفاده شده است تا نوری دو برابر حالت عادی ساطع شود. این چراغهای خطی دولاین در مقایسه با سایر چراغهای خطی قیمت بیشتری داشته اما به جهت تامین نور دو چراغ خطی در یک چراغ، برای فضاهایی که به نور زیاد احتیاج دارند بسیار کاربردی و به صرفه هستند.
ارزانترین و گرانترین چراغهای خطی کدامند؟
ارزانترین:
به طور کلی میتوان گفت در بین چراغهای خطی ال ای دی، ارزانترین چراغهای خطی، ریسههای الایدی و یا چراغهایی هستند که با سیستم عملکرد مشابه ریسه الایدی کار میکنند. مزیت این چراغها قیمت پایین آنهاست اما با کوهی از ایراد از جمله کیفیت بد و افت نور، عدم رعایت اصول نورپردازی در این چراغها با جابجایی ریسه، نور کم، طول عمر پایین و سختی و هزینه زیاد در تعمیر و تعویض است.
گرانترین:
گرانترین چراغهای خطی هم چراغهای خطی ماژولار با جریان ثابت هستند که در آنها از فناوری RGB و سیستم دالی برای کنترل هوشمند نور استفاده شده است. به صورت کلی این چراغهای خطی با کارگزاری در سیستمهای هوشمند، هم زیبایی فضا را دوچندان کرده و هم همه نیازهای یک نورپردازی فوق حرفهای را برآورده میکنند. به صورت کلی هم میتوان گفت چراغهای خطی ماژولار جریان ثابت، بهترین چراغهای خطی بازار هستند.
قیمت تمام شده چراغ خطی خود را چگونه محاسبه کنیم؟
در اینجا تولیدکنندگان چراغ خطی به دو دسته تقسیم میشوند. دسته اول قابلیت سفارشیسازی چراغ خطی خود را نداشته و این چراغ را در تنها در ابعاد مشخصی ارائه میدهند. خرید این مدل از چراغ خطی مشابه خرید سایر چراغها نظیر هالوژنهاست و نیازی به محاسبه نیست.
دسته دوم تولیدکنندگان که اکثر معماران و طراحان برای پروژههای نورپردازی به سراغ این دسته میروند، چراغ لاینر را در ابعاد سفارشی شما تولید میکنند. معمولا این دسته از تولیدکنندگان چراغ خطی، چراغ را بر اساس متر طول قیمتگذاری میکنند. یعنی قیمت اعلام شده، مربوط به هر متر از چراغ مورد نظر شماست. در این حالت شما کافی است تا برای اطلاع از قیمت نهایی چراغ سفارشیسازی شده خود، قیمت واحد را در طول مورد نظرتان ضرب کنید تا قیمت نهایی بدست آید.
آیا سفارشیسازی چراغ خطی تاثیری بر قیمت چراغ دارد؟
معمولا تولیدکنندگان چراغ خطی نظیر اکووات، بدون اضافه کردن هزینه، چراغ خطی را بر اساس نیاز شما سفارشیسازی میکنند. به عنوان مثال تفاوتی بین قیمت 16 متر چراغ خطی به صورت مربع 4 متر در 4 متر و یا 16 متر چراغ لاینر به صورت ممتد وجود ندارد. اما ممکن است برخی از تامینکنندگان چراغ خطی هزینه اضافی برای برقراری اتصالات چراغها به صورت سفارشی، از شما دریافت کنند.
آسانترین راه محاسبه قیمت تمام شده چراغ خطی چیست؟
فرض کنید که میخواهید یک مستطیل حدودا 8 در 5 متری با چراغ خطی آویز داشته باشید. به این منظور لازم است تا ابتدا ابعاد دقیق چراغ خطی خود را بدست آورده، مدل چراغ را انتخاب کرده، سپس عرض برش و مقدار نور مورد نیاز خود را تعیین کنید و در انتها نوع آویز را مشخص کنید تا قیمت نهایی چراغ بدست بیاید.
حال فکر کنید که اگر تمامی انتخابها به صورت موردی و در یک صفحه پیش روی شما بود و تنها با چند کلیک از بین گزینههای موجود، میتوانستید چراغ لاینر مورد نظر خود را سفارشیسازی کنید، چقدر در زمان ارزشمند و انرژی شما صرفهجویی میشد؟
صفحه چراغ خطی خودت را بساز دقیقا همان صفحهای است که از آن صحبت کردیم. شما در این صفحه میتوانید چراغ خطی خود را مطابق با نیازتان سفارشیسازی کرده، تصویر نهایی آن را مشاهده نموده و بلافاصله خرید آن را انجام دهید.
در صفحه چراغ خطی خودت را بساز، تمامی گزینهها از ابعاد مختلف چراغ گرفته تا حتی رنگ بدنه و نوع آویز، برای شما فراهم شده تا هرکدام را بر اساس نیاز خود انتخاب نمایید.
سفارش و خرید چراغ خطی از صفحه چراغ خطی خودت را بساز
سفارش چراغ خطی همیشه با انتخابهای مختلفی همراه بوده که ممکن است فرایند خرید چراغ خطی را زمانبر کند. با استفاده از صفحه چراغ خطی خودت را بساز میتوانید چراغ خطی را مطابق با نیاز خودتان به صورت کاملا آنلاین سفارشیسازی کرده، گزینههای مورد نیازتان رو انتخاب کنید و در کمترین زمان از روشنایی آن لذت ببرید.
نکاتی که هنگام سفارش چراغ خطی باید به آن دقت کنید
1- CRI>90
یکی از نکات مهم مربوط به کیفیت نور خروجی چراغ، شاخص نمود رنگ و یا CRI نور خروجی از چراغ خطی است. شاخص نمود رنگ بیانگر میزان شباهتی است که رنگ اجسام زیر نور چراغ، به رنگ واقعی آنها زیر نور خورشید دارند. به دلیل اینکه چراغهای خطی یکی از محبوبترین چراغها در میان طراحان و فعالان معماری است، بنابراین مهم است که از هر نظر از جمله نمود رنگ نیز بتواند انتظارات ایشان را برآورده کند. از این رو بهترین چراغهای خطی چراغهایی هستند که با استفاده از چیپهای با کیفیت، نمود رنگی بالاتر از 90 و یا حتی 95 داشته باشد.
2- نور بدون فلیکر یا سوسو زدن
از دیگر فاکتورهای مهم در نورپردازی اصولی و مدرن، رعایت فلیکرفری بودن یا سوسو نزدن چراغهاست زیرا فلیکر باعث خستگی چشم و سردرد میشود و از این نظر، مهم است که افراد حاضر در فضای نورپردازی شده با چراغهای خطی به هیچ عنوان احساس خستگی و یا ناراحتی نکنند. لامپ خطی قدیمی موجود در بازار از نمونههای فلیکردار و سنتی این چراغهاست.
3- یکپارچگی نور در طول خط نوری
از با اهمیتترین مسائل مربوط به چراغ خطی، یکپارچگی نور در طول خط نوری است. عدم وجود نقاط تیره و روشن و یا رعایت یکدست بودن رنگ نور از مهمترین نکاتی است که در نورپردازی با چراغ خطی، بر زیبایی و ظرافت آن میافزاید. به این منظور لازم است چراغ در محلهای فارسیبر و زاویهدار به درستی برش خورده و همچنین شاخصه SDCM آن کمتر از ۳ باشد تا هیچ چیپ یا ماژولی از نظر رنگ نور،حتی در خطی ممتد به طول چندصد متر اختلاف رنگ یا نوری با سایر قسمتهای چراغ نداشته باشد.
چراغ خطی را از کجا سفارش دهیم؟
در بازار محصولات روشنایی، چراغ خطی با نامهای گوناگونی مانند چراغ خطی، نور خطی، چراغ لاینری، چراغ لاینر و لامپ خطی شناخته میشود. دلیل این نامگذاریهای متفاوت هرچه که هست، باعث شده تا بتوانید در بازار به راحتی به چراغهای خطی دست پیدا کنید.
چراغ لاینر در بازارهای مختلف به صورتهای گوناگونی به فروش میرسد چه به صورت حضوری و چه غیر حضوری در وبسایتهای گوناگون میتوانید انواع چراغ خطی با کاربردها و کیفیتهای متنوع را مشاهده نمایید.
به عنوان مثال اگر در شهر تهران ساکن هستید، میتوانید با اندکی گشت و گذار در خیابان لالهزار، انواع چراغهای لاینر را در فروشگاههای مختلف ببینید، نور آن را مشاهده نموده و اقدام به خرید کنید. در این خصوص، هر دو فروشگاه اکووات در لالهزار جنوبی و لالهزار شمالی (پاساژ سبحان) با چراغهای خطی نورپردازی شدهاند تا مراجعهکنندگان متوجه زیبایی و کاربرد زیاد نور این چراغ شوند. همچنین در سایر شهرهای ایران نیز استقبال فراوانی از چراغ خطی شده و به همین دلیل، این محصول در خیلی از فروشگاه های ادوات نورپردازی و الکتریکی که به فروش چراغهای الایدی High-Tech مشغولند، به فروش میرسد.
نکته مهم در خرید چراغ لاینر، این است که این چراغ عمدتا ماهیتی سفارشی دارد. به بیانی دیگر، اصلیترین مزیت چراغ لاینر، سفارشی بودن آن و قابلیت این چراغ در ساخته شدن در ابعاد و اندازه دلخواه شماست. به همین دلیل، اگر چراغ با شمایل خاص و یا در طول خاصی را مد نظر دارید، ممکن است جستجو برای یافتن نمونه مشابه، اندکی برای شما زمانبر باشد. اما حداقل میتوانید با تهیه نقشه نصب و ابعاد چراغ، عکس از محل نصب و یا مدل سه بعدی فضا و قرار دادن این اطلاعات در اختیار فروشنده، در زمان سریعتری به چراغ خطی مورد نظر خود دست یابید.
یکی از راحتترین راههای سفارش چراغ خطی و تهیه آن، سفارش آنلاین چراغ خطی است. اگر سرعت دسترسی به چراغ لاینر سفارشی مد نظرتان برایتان اهمیت زیادی دارد، میتوانید بدون معطلی، نقشه فضای خود را برای مهندسان فنی مجموعه تولیدکننده چراغ خطی ارسال نموده تا ایشان در کمترین زمان ممکن، طرح نهایی چراغ شما را برایتان ارسال نموده و چراغ لاینر سفارشی شما را وارد فرایند تولید کنند. در این خصوص حتی میتوانید با استفاده از پنل چراغ خطی خودت را بساز، محدوده انتخابهای خود را دقیقتر شناسایی کنید و بهترین خرید ممکن را داشته باشید.
جهت هرگونه مشاوره و خرید چراغ لاینر میتوانید از طریق شماره تماس ۵۸۶۴۲-۰۲۱ با ما در ارتباط باشید.
همچنین به عنوان یک میانبر میتوانید با استفاده از پنل چراغ خطی خودت را بساز، به صورت آنلاین ابعاد و طرح مورد نظر چراغ لاینر خود را در تعداد دلخواه وارد نموده و بدون دردسر بصورت آنلاین خرید کنید.
نحوه سفارش چراغ خطی کرو
معمولا معماران و طراحان داخلی برای سفارش چراغ خطی کرو از دو روش استفاده میکنند. در روش اول برای سفارش چراغ خطی کرو، طراح شکل ظاهری چراغ مد نظر خود را طراحی نموده و به همراه ابعاد حدودی ( طول و عرض و یا قطر حدودی کمان) برای کارشناسان فنی شرکت تولید کننده چراغ خطی ارسال میکند. در سمت دیگر ماجرا، مهندسان فنی نورپردازی با استفاده از این ابعاد حدودی، نزدیکترین ابعاد ممکن برای ساخت این چراغ خطی را در نظر گرفته و پس از کسب تایید از سوی کارفرما، چراغ خطی کرو با ابعاد سفارشی تولید میشود.
در روش دوم، ممکن است شما اندازههای دقیقی از مقدار انحنا در هر بخش چراغ، طول بخشهای بدون انحنا و یا به هر صورت، ابعاد دقیق چراغ خطی کرو مورد نظر خود را داشتهباشید. در این صورت تنها لازم است تا نقشه چراغ مورد نظر خود را برای کارشناسان فنی تولید کننده چراغ ارسال کنید. باقی ماجرا مانند مورد یک است با این تفاوت که اگر شما نقشه دقیقی از ابعاد چراغ خطی خود داشته باشید، زمان کمتری صرف طراحی نهایی چراغ خواهد شد.
برای سفارش چراغ خطی منحنی و یا مشاوره بیشتر در خصوص طراحی چراغ خطی کرو (curved line) روی دکمه زیر بزنید و با کارشناسان فنی اکووات به صورت آنلاین گفت و گو کنید.
پرسشهای متداول
چراغهای خطی ال ای دی در مقایسه با لامپهای خطی و یا چراغهای سنتی قدیمی و مهتابی، شار نوری بیشتر، کیفیت بهتر ساخت، جلوه زیباتر و طول عمر بیشتری دارند و در همه ابعاد و اشکال قابل سفارشی سازی هستند. از این نظر این چراغها تنوع و انعطافپذیری بسیار زیادی برای استفاده در انواع پروژههای ساختمانی را دارند.
چراغهای خطی بر اساس نصب به سه دسته چراغ خطی توکار، چراغ خطی روکار و چراغ خطی آویز تقسیم میشوند. بر اساس سیستم عملکرد نیز چراغهای خطی ماژولار جریان ثابت، چراغ خطی ماژولار ولتاژ ثابت و چراغ خطی غیر ماژولار از انواع چراغهای خطی هستند.
در چراغهای خطی ماژولار جریان ثابت بر خلاف چراغهای خطی غیر ماژولار هر قسمت بصورت جداگانه قابلیت تعویض دارد و از نظر کیفی نیز چراغهای خطی ماژولار کیفیت بسیار بالاتری نسبت به چراغ خطی غیر ماژولار و یا ریسههای الایدی دارد.
همچنین در چراغ خطی ماژولار جریان ثابت بر خلاف چراغ خطی ولتاژ ثابت، بر روی ماژولها از مقاومت استفاده نشده و بنابراین چراغهای خطی جریان ثابت حرارت کمتری تولید کرده و افت نور ندارند.
شما میتوانید برای سفارش چراغ خطی، نقشه آن را در اختیار تولیدکننده قرار دهید تا پس از تعیین ابعاد نهایی چراغ، برای تولید و نصب آن اقدام شود. همچنین اگر میخواهید همه این مراحل را به صورت کوتاهتر و راحتتر انجام دهید، از صفحه چراغ خطی خودت را بساز چراغ خطی مورد نظر خود را سفارش دهید.
چراغهای خطی اکووات در انواع توکار، روکار و آویز و به صورت ماژولار با جریان ثابت عرضه میشوند. در ساخت چراغ خطی اکووات از ماژول استاندارد زاگا به همراه چیپهای OSRAM استفاده شده است تا به همراه درایوری با کیفیت، نوری با CRI بالاتر از 0.95 بدون فلیکر و همراه با 5 سال ضمانت تعویض بی قید و شرط را تامین کند.
(20) نظر
نصب چراغ خطی برای پروژه های بزرگ در شهرستان ها رو هم انجام میدید؟ هزینه اون به چه صورته؟
باسلام، نصب چراغ خطی و هزینه آن به متراژ خرید، نوع پروژه و طراحی آن و لوکیشن پروژه بستگی دارد. این موضوع توسط کارشناسان اکووات بررسی و نتیجه به شما اعلام میگردد. برای مشاوره خرید و نصب چراغ خطی با واتساپ اکووات در ارتباط باشید و یا با شماره ۵۸۶۴۲-۰۲۱ تماس بگیرید.
باتشکر
نصب چراغ خطی تریملس رو هم انجام میدین شما؟ چه قبل از کناف کاری چه کارهای تکمیلی بعد از اون؟
باسلام
بله، شما برای نصب انواع چراغ خطی توکار تریملس (بدون لبه)، توکار لبه دار، روکار و آویز میتوانید از خدمات نصب اکووات بهره مند شوید. برای اطلاعات بیشتر با واتساپ اکووات در ارتباط باشید.
سلام. برای 5 متر چراغ خطی ممتد به چند تا خروجی برق نیاز داریم؟
باسلام و احترام
چراغهای خطی اگر ممتد و بهم پیوسته باشد، در هر سایز کمتر از 40 متر، تنها به یک خروجی برق نیاز خواهد داشت.
چیپ چراغ خطی اکووات چیه؟ اون هم شامل ضمانت میشه؟
باسلام
چیپ چراغهای خطی از برند Osram میباشد. بله چیپها هم شامل گارانتی 5 ساله هستند.
سپاس بابت مطالبتون. در 3 پروژه استفاده شد از این چراغ های خطی که خداروشکر کارفرما خیلی راضی بود.
باسلام و احترام
ممنون از انتخاب شما. باعث افتخار ماست.
سلام.. ورودی برق رو کجا بگیم برقکار بده برای نصب چراغ خطی توکار؟
باسلام
ورودی برق باید از 10 سانتیمتر ابتدایی چراغها باشد.
سلام. چجوری متوجه باکیفیت یا بی کیفیت بودن ماژول بشیم؟
باسلام و احترام
بهترین ماژولی که میتواند داخل چراغ خطی قرار بگیرد، ماژول استاندارد زاگا میباشد. استفاده از ماژولهایی با جریان ثابت و نداشتن مقاومت الکتریکی روی آن، کیفیت و طول عمر یک ماژول را به بالاترین حد ممکن میرساند.
درود. آیا شما توانایی ساخت بر اساس ابعاد دقیق مورد نیاز رو دارید؟ مثلا 3.65 متر
باسلام و احترام
بله، چراغهای خطی اکووات در تمامی ابعاد قابل تولید هستند. لازم به ذکر است ماژولهای ال ای دی در این چراغها در ابعاد 7، 14 و 28 سانتیمتر تولید میشوند.
سلام و وقت بخیر. این خطی های بدون لبه فقط عرض 3 سانتش رو دارید؟
با عرض سلام و احترام
همانطور که پیشتر گفته شد چراغهای خطی تریملس اکووات در سه عرض 3.5، 6 و 9 سانتیمتر تولید و عرضه میشوند.
خطی باریک تر هم دارید؟
باسلام و احترام
چراغهای خطی اکووات در عرضهای 3.5، 6 و 9 سانتیمتر تولید و عرضه میشوند.