صفرتا صد نورپردازی با چراغ ریلی و نحوه نصب آن
دستهبندی
- چرا چراغ ریلی اکووات؟
- چراغ ریلی چیست؟
- تفاوت چراغ ریلی COB و دارک لایت چیست؟
- انواع نورپردازی با چراغ ریلی
- چرا از چراغ ریلی استفاده کنیم؟
- کاربرد چراغ ریلی در فضاهای مختلف
- با چند چراغ ریلی فضای مورد نظر ما روشن میشود؟
- برای انتخاب چراغ ریلی و ریل به این فاکتورها دقت کنید!
- مقایسه ریل تکفاز و سه فاز
- نحوه نصب چراغ ریلی به زبان ساده
- تعمیر و نگهداری چراغ ریلی
- چراغ ریلی را از کجا بخریم؟
- پرسشهای متداول
نورپردازی با چراغ ریلی، نحوه نصب آن و تعمیرات و نگهداری چراغ ریلی
چراغ ریلی LED یکی از شیوههای روشنایی و نورپردازی مدرن و جدید در فضاهای مختلف از فروشگاه گرفته تا گالری، دفتر اداری و محیط خانه است. چراغ ریلی هم به صورت چراغ دیواری و هم به صورت چراغ سقفی مورد استفاده قرار میگیرد. در این شیوه نورپردازی، چراغهای ریلی بر روی یک یا چند خط ریل قرار گرفته و علاوه بر حرکت در داخل ریل، ۳۶۰ درجه قابلیت چرخش و ساطع کردن نور به نقاط مختلف را دارند تا به راحتی به وسیله این چراغها بتوان هر فضایی را روشن نمود و نور را به نقطه مورد نظر تاباند.
برای خیلی از کسانی که قصد بکارگیری چراغ ریلی سقفی دارند شاید انتخاب نوع چراغ و لوازم همراه آن در میان تنوع زیاد محصولات بازار روشنایی مقداری سخت باشد. ما قصد داریم در این مقاله به صورت جامع مفاهیم مرتبط با طریقه نورپردازی ریلی، طریقه صحیح نصب آن و نکات مربوط به تعمیرات و نگهداری چراغ ریلی را بیان کنیم. همچنین در این مقاله به نکات مهم برای خرید چراغ ریلی نیز اشاره شده است تا بتوانید به راحتی چراغ ریلی مناسب فضای خود را انتخاب کنید.
چرا چراغ ریلی اکووات؟
- 5 سال ضمانت تعویض بی قید و شرط تمامی چراغهای ریلی
- شار نوری و راندمان نوری بالا برای روشنایی کامل فضای شما با استفاده از چیپهای OSRAM و NICHIA ژاپن
- بدنه و هیتسینک تماما آلومینیومی اکسترود برای خنککنندگی عالی چراغ و افزایش طول عمر آن
- شاخص نمود رنگ بیشتر از 95 (CRI>95) برای داشتن طبیعیترین و شفافترین رنگها زیر نور
- نور بدون فلیکر یا چشمک (Flicker-Free)
چراغ ریلی چیست؟
چراغ ریلی نوعی چراغ است که مخصوص نصب در ریل چراغ ریلی است. با استفاده از سیستم ریلی و چراغ ریلی، نیاز به برقکشی جداگانه برای هر چراغ نبوده و تمامی چراغهای ریلی انرژی الکتریسیته را از ریل دریافت میکنند.طراحی چراغ ریلی به صورتی است که میتوان آن را به صورت 360 درجه چرخاند و در جهت مورد نظر قرار داد.
انواع چراغهای ریلی
-
اداری, تجاری, چراغهای ریلی, چراغهای ریلی, چراغهای ریلی, چراغهای ریلی, خانگی, معماری
چراغ ریلی ۱۵ وات COB LED اکووات
1,152,000 تومان -
اداری, تجاری, چراغهای ریلی, چراغهای ریلی, چراغهای ریلی, چراغهای ریلی, خانگی, معماری
چراغ ریلی ۲۵ وات COB LED اکووات
1,347,000 تومان -
اداری, تجاری, چراغهای ریلی, چراغهای ریلی, چراغهای ریلی, چراغهای ریلی, خانگی
چراغ ریلی ۳۵ وات تیپ A – اکووات
1,527,000 تومان -
اداری, تجاری, چراغهای ریلی, چراغهای ریلی, چراغهای ریلی, چراغهای ریلی, خانگی, معماری
چراغ ریلی ۳۵ وات COB LED – تیپ B اکووات
1,998,000 تومان -
اداری, تجاری, چراغهای ریلی, چراغهای ریلی, چراغهای ریلی, چراغهای ریلی, خانگی, معماری
چراغ ریلی سه فاز ۳۵ وات اکووات
1,750,000 تومان -
اداری, تجاری, چراغهای ریلی, چراغهای ریلی, چراغهای ریلی
چراغ ریلی ۶۰ وات COB LED اکووات
3,576,000 تومان -
اداری, تجاری, چراغهای ریلی, چراغهای ریلی, چراغهای ریلی
چراغ ریلی سه فاز ۶۰ وات اکووات
از 3,350,000 تومان
معرفی انواع لامپ ریلی و نحوه نصب چراغ ریلی
برای استفاده از سیستم ریلی نیاز است که ابتدا ریل در سقف یا دیوار نصب شده و سپس چراغهای ریلی در داخل ریل قرار گیرند. این فرایند بسیار آسان بوده و به راحتی میتوانید آن را انجام دهید. در این ویدیو، نحوه نصب کامل ریل و چراغ ریلی به راحتی و در چند گام نمایش داده شده است.
چراغ ریلی در بازار روشنایی تنوع بسیار زیادی دارد. ما در این قسمت به مزیتهای چراغ ریلی الایدی مانند مصرف کم و راندمان بالا اشاره میکنیم. چراغهای ریلی ال ای دی موجود در بازار از نظر شکل ظاهری، توان مصرفی، نحوه نصب و شاخصههای کیفی نوری به دستههای گوناگون تقسیم میشوند. به عنوان مثال چراغ ریلی الایدی تک فاز برای استفاده در ریل تکفاز و چراغ ریلی ۳ فاز برای استفاد در ریل سه فاز کاربرد دارند. در ریل ۳ فاز شما میتوانید در یک ریل، برخی از چراغهای ریلی را خاموش و برخی دیگر را روشن کنید. معمولا با کیفیتترین چراغ ریلی، چراغ ریلی COB است. COB در واقع مربوط به چیپ بوده و به معنی فناوری قرارگیری چیپ روی برد (Chip On Board) است.
چراغ ریلی COB نسبت به انواع چراغهای ریلی سنتی، کیفیت نور بهتر و جلوه زیباتری دارد.علاوه بر این انواع چراغ ریلی ۶۰ وات، چراغ ریلی ۳۵ وات، چراغ ریلی ۲۵ وات و همچنین چراغ ریلی ۱۵ وات، از دسته بندیهای چراغهای ریلی بر اساس توان مصرفی است. هرکدام از این چراغها بسته به ارتفاع، فضای مدنظر برای تابش نور و تعداد مورد نیاز، در مکان خاصی استفاده میشوند. به عنوان مثال چراغ ریلی ۶۰ وات برای روشنایی فضاهایی با ارتفاع بیشتر از ۳ متر و یا روشنایی فضاهایی که به نور بیشتری برای جلب توجه نیاز دارند، نظیر ویترین فروشگاه استفاده میشود.
از به روز ترین و محبوبترین چراغهای ریلی برای معماران، چراغ ریلی دارک لایت است. در چراغ ریلی دارک لایت با طراحی زیبای بدنه، منبع نور از فاصله مشخصی قابل رویت نبوده و تنها اثر نور دیده میشود. به این ترتیب به زیبایی میتوان در فضاهای دکوراتیو از این چراغها استفاده کرد.
دریافت کاتالوگ و لیست قیمت
تفاوت چراغ ریلی COB و دارک لایت چیست؟
برای پاسخ به این پرسش، درابتدا باید از تفاوت بین نور COB و SMD گفت. در چراغهایی که از چیپ COB به عنوان منبع نوری استفاده شده است، نور متمرکزتر و در چراغهایی با چیپ SMD که از نظر فناوری ساخت متفاوت است، نور پخشتر است. چراغهای ریلی دارک لایت با چیپ SMD و سایر چراغهای ریلی سیلندری با فناوری COB عمل میکنند. تفاوت دیگر چراغ ریلی دارک لایت با سایر چراغهای ریلی، به نوع رفلکتور نور و تغییر مقدار تابش و خیرگی برمیگردد. یکی از مشکلاتی که ممکن است در بعضی از مواقع بسته به نوع قرارگیری چراغ ریلی بوجود آید، مشکل ایجاد خیرگی و آزار چشم است. این مشکل البته در بسیاری از مواقع به وسیله جابجایی منبع نور و رعایت اصول نصب و قرارگیری آن، قابل حل است. اما در برخی از موارد، معمار و یا طراح ترجیح میدهد تا از چراغ ریلی اکووات استفاده کند که با حداقل خیرگی، نور را ساطع کند. در واقع با این انتخاب ترجیح داده میشود که نور کمتر اما بدون خیرگی در فضا ساطع شود. به این ترتیب تفاوت اصلی چراغ ریلی دارک لایت با سایر چراغهای ریلی سیلندری، جدای از ظاهر، در ملایمتر بودن شدت تابش نور و جلوگیری از ایجاد خیرگی است. به صورتی که در چراغ ریلی دارک لایت و یا Laser Blade، منبع نور از فاصلهای مشخص دیده نشده و فقط اثر نور دیده میشود.
انواع نورپردازی با چراغ ریلی
نورپردازی تاکیدی (Accent Lighting)
نورپردازی تاکیدی به منظور ایجاد تاکید و جلب توجه به سمت اثر هنری یا محل مهمی از خانه، فروشگاه یا گالری استفاده میشود. برای نورپردازی تاکیدی میبایست ارتفاع مرکز اثر (نقاشی، مجسمه یا هر چیز دیگری که میخواهید آن را نورپردازی کنید) تا سقف را اندازه بگیرید. این عدد را در ۰٫۵۵ ضرب کنید تا فاصله محل نصب ریل تا دیوار را بدست آورید. مثلا اگر میخواهید یک نقاشی ۱٫۵ متری را به فاصله ۱٫۲ متر از سقف آویزان کنید، میبایست ۱٫۹۵ (فاصله سقف تا مرکز نقاشی) را در ۰٫۵۵ ضرب کنید. عدد حاصل ۱٫۱ در واقع فاصله ریل تا دیوار را نشان میدهد. بعد از محاسبه فاصله ریل، چراغ را در حالتی که نسبت به افق زاویه ۳۰درجه داشته باشد تنظیم کنید.
این حالت بهینه نورپردازی ریلی است که موجب کمترین میزان خیرگی و ایجاد سایه میشود. توجه داشته باشید که اگر قصد نورپردازی شیءای را دارید که خود موجب خیرگی میشود، مانند قاب عکس، ریل را در فاصله بیشتر از یک متر تا دیوار قرار ندهید.
نورپردازی دیواری مدل Wall Washing
نورپردازی دیواری به حالتی از نورپردازی گفته میشود که سطح یک دیوار به وسیله ادوات روشنایی به طور کامل روشن میشود. توصیه میشود از نورپردازی دیواری wall-washing برای روشن کردن سطوح روشن و صاف استفاده کنید.
برای نورپردازی دیواری میبایست ریل را در فاصله ای مشخص از دیوار نصب کرد. اگر ارتفاع سقف ۲۸۰ سانتیمتر یا کمتر است، ریل را در فاصلهای حدود ۶۰ الی ۹۰ سانتیمتر از دیوار نصب کنید. اگر سقف ارتفاعی بیشتر از ۲۸۰ سانتیمتر (۲۸۰ الی ۳۳۰ سانتیمتر) دارد، ریل را در فاصلهای بین ۹۰ الی ۱۲۰ سانتیمتری دیوار نصب کنید.
نورپردازی دیواری مدل Wall Grazing
تفاوت نورپردازی wall grazing با نورپردازی wall washing در فاصله ریل با سطح دیوار و ماهیت نورپردازی است. فاصل ریل با دیوار در این نوع نورپردازی حداکثر ۳۰ سانتیمتر است. این فاصله کم به منظور ایجاد تاکید بر بافتها و ناهمواریهای موجود بر روی سطح دیوار به کار گرفته میشود. در واقع بر خلاف نورپردازی wall washing که برای سطوح صاف استفاده میشود، نورپردازی wall grazing برای سطح غیر صاف و نامتوازن استفاده میشود و تاکید آن بر ایجاد سایه گهگاه ترسناک کردن فضاست.
چراغ ریلی الایدی یکی از پرطرفدارترین شیوههای روشنایی است که از نظر کیفیت و مصرف بهینه، سرآمد دیگر شیوههای نورپردازی مدرن است. بایستی توجه داشته باشید در زمان نصب و استفاده از چراغ ریلی همواره فاصله مناسب چراغ با سوژه رعایت شود و چراغهای ریلی را در زاویه قرار دهیم که خیرگی چشم و سایه های شدید ایجاد نشود.
چرا از چراغ ریلی استفاده کنیم؟
موارد زیر به شما این اطمینان خاطر را خواهد داد که برای نورپردازی فضای خود از چراغهای ریلی استفاده کنید.
- قابلیت نصب روی زمین، سقف و دیوار، به صورت روکار، توکار و آویز
- قابلیت چرخش ۳۶۰ درجه منبع نور برای روشنایی همه فضاها
- نصب راحت و آسان چراغ داخل ریل
- ریل چراغ ریلی همه فن حریف است و میتواند در هر شکلی، با هر اندازهای، در هر مکانی مورد استفاده قرار بگیرد.
- قابلیت استفاده در فضاهایی که باید با استفاده محدود از فضای سقف، محیط بیشتری روشن شود.
- تنوع زیاد چراغهای ریلی و قدرت تطبیق آنها با نیاز پروژه
- ایجاد نور با کیفیت و زیبا در فضا، خصوصا نور تاکیدی یا موضعی
پروژههای نورپردازی با چراغ ریلی (لامپ ریلی) اکووات
چراغهای ریلی اکووات، در بازار محصولات روشنایی ریلی، همیشه جای خاص خود را دارد. نور با کیفیت چراغهای ریلی اکووات با CRI یا شاخص نمود رنگ بالا، نمود بدون سوسو زدن یا Flicker-Free و تنوع در توان و شکل و رنگ، باعث شده تا فروشگاهها و شورومها، گالریها و آرت شاپها، و حتی معماران در طراحی فضای خود به سراغ این دسته از محصولات روشنایی اکووات بروند. ما در اینجا چراغهای ریلی را متناسب با همه نیازهای شما برای نورپردازی عمومی، موضعی و تکمیلی در انواع ۱۵، ۲۵، ۳۵ و ۶۰ وات طراحی تولید میکنیم و در تولید این چراغها همه ظرافتها را دیدهایم.
کاربرد چراغ ریلی در فضاهای مختلف
1- نورپردازی فضای تجاری ( فروشگاه، شوروم، گالری) با چراغ ریلی
همانطور که احتمالا شما هم متوجه شدهاید، در سالهای اخیر، محبوبیت چراغهای ریلی در فروشگاهها و فضاهای تجاری بسیار زیاد شده است. با استفاده از چراغ ریلی میتوانید نور را در هر جهت بر روی محصول دلخواه خود بتابانید و آنرا در زمان نیاز جابجا کنید. همچنین میتوان با استفاده از انواع چراغهای ریلی از 15 وات گرفته تا 60 وات، در مواقع لازم، نور را زیادتر و در برخی موارد نور را کمتر کرد تا هم مصرف انرژی و هزینه بهینه داشته و هم نور فروشگاه به خوبی تامین شود.
به طور کلی در فضاهایی با ارتفاع 3 متر، با استفاده از چراغ ریلی 60 وات در ویترین و سایر چراغهای ریلی در فضای اصلی فروشگاه میتوان بهترین نورپردازی را داشت. همچنین چراغهای ریلی دارک لایت (Laser Blade) میتوانند نقش عمدهای در نورپردازی دکوراتیو شما ایفا کنند.
در گالریها و فضاهای دیگر نظیر کافه نیز، چراغ ریلی آویز از بهترین گزینههای ایجاد کنتراست در سایه و روشن فضا و ایجاد جلوه هنری و بصری زیباست. همچنین نور چراغ ریلی میتواند چشم مخاطب را به قسمتهای مختلف هدایت نماید.
2- نورپردازی فضای مسکونی و آشپزخانه با چراغ ریلی
چراغ ریلی در فضای مسکونی به وفور قابلیت استفاده دارد. قابلیت نصب آسان این چراغ روی سقف یا دیوار باعث شده تا در طراحی مدرن فضاهای مسکونی و نورپردازی اصولی بخشهای مختلف از جمله آشپزخانه، از سیستم نورپردازی ریلی استفاده شود. متداولترین روش استفاده از چراغ ریلی در آشپزخانه، بصورت یک خط ممتد بالای کانتر آشپزخانه و یا به صورت خطوط زاویه دار نظیر L شکل و مربع، به موازات کابینتهاست تا نور به صورت موضعی به این نقاط بتابد.
در فضای نشیمن و یا اتاق خواب نیز میتوان با توجه به نقشه خانه، از سیستم نورپردازی ریلی به صورت نور تکمیلی و یا نور دکوراتیو جهت ایجاد کنتراست در فضا و نورپردازی مجسمه، تابلوی نقاشی، گلدان و سایر این موارد استفاده نمود. چراغهای ریلی 15 وات، 25 وات و 35 وات در این مواقع بیشترین کاربرد را دارند.
3- نورپردازی دفتر اداری با چراغ ریلی
در دفاتر اداری از چراغ ریلی برای روشنایی تابلوی ورودی، لوگوی شرکت، نور تکمیلی فضا و یا نور دکوراتیو داخل دفتر استفاده میشود و در انتقال حس خوب و مثبت به کارکنان بسیار موثر است. نکته مهم در استفاده از چراغ ریلی در فضاهای اداری، قرارگیری درست چراغ ریلی به گونهای است که تابش آن موجب ایجاد خیرگی روی صفحه نمایش کامپیوتر و لپتاپ و اختلال در کار کارکنان نشود.
کیفیت بسیار بالای بدنه، هیت سینک بسیار قوی، نور ایدهآل، قابلیت سفارشیسازی و انواع نصب، باعث شده تا از چراغهای ریلی اکووات در همه فضاها، از فروشگاه، گالری و دفتر اداری گرفته تا فضای مسکونی استفاده شود. چراغ ریلی اکووات نیز در همه فضاهای تجاری، اداری و مسکونی مورد استفاده قرار گرفتهاند و از زمان تولید تاکنون بارها در انواع پروژهها با استقبال شدید طراحان داخلی، معمارن، نورپردازان و کارفرماها مواجه شده و اجرا شده است.
با چند چراغ ریلی فضای مورد نظر ما روشن میشود؟
همچنین توان مصرفی چراغ و محل نصب آن و یا قیمت چراغ ریلی نیز عامل مهم دیگر در این انتخاب است. علاوه بر این نیز عوامل مهم دیگری همچون جذب نور دیوارها، نوع دکوراسیون و نورپردازی و تم استفاده شده در فضا نیز بر تعداد و نوع چراغ ریلی تاثیرگذار هستند.
برای تعیین دقیق تعداد چراغ های ریلی مورد نیاز برای روشنایی فضا، از نرم افزار دیالوکس استفاده میشود. در این نرم افزار با استفاده از پلاگین های شبیه سازی شده چراغ ریلی، نورپردازی فضای مد نظر شما به صورت ۳ بعدی صورت گرفته و تعداد چراغ مورد نیاز شما مشخص میگردد. برای استفاده از نرم افزار دیالوکس میتوانید این برنامه را از این لینک دانلود کنید و با استفاده از پلاگین دیالوکس چراغهای اکووات، تعداد چراغ ریلی مورد نیاز خود را تخمین بزنید.
اگر هم برای انتخاب تعداد چراغ ریلی مورد نیاز فضای خود، زمان کافی نداشته و یا نیاز به مشاوره دارید، کارشناسان اکووات به صورت رایگان این کار را برای شما انجام داده تا با یک پیام، تعداد و نوع چینش چراغ ریلی مورد نظر شما مشخص شود. این مشاوره همراه با طراحی پروژه شما در پلاگین دیالوکس (Dialux) میباشد و شبیه سازی پروژه شما و روشنایی و نورپردازی آن توسط چراغهای اکووات انجام حواهد گرفت.
برای انتخاب چراغ ریلی و ریل به این فاکتورها دقت کنید!
-
CRI:
شاخص نمود رنگ یا CRI بیانگر میزان شباهت رنگ اجسام زیر نور چراغ به رنگ واقعی آنها زیر نور طبیعی خورشید است. بنابراین هرچه این شاخصه در چراغ بالاتر باشد، اجسام زیر نور رنگ شفافتر و واقعیتری دارند. CRI برای نورپردازی فروشگاهها، فضاهای تجاری و یا گالریها بسیار اهمیت دارد زیرا در این فضاها باید رنگهای نمایش داده شده تا حد امکان حقیقی باشد. در انتخاب چراغ ریلی مورد نظرتان، از چراغی با CRI بیشتر از ۹۰ استفاده کنید.
-
Flicker یا چشمک
وجود سوسو در نور خروجی یا چشمک زدن آن(Flicker) باعث میشود تا افراد حاضر در فضای نورپردازی شده با چراغ، دچار خستگی چشم و یا سردرد شوند. همچنین فلیکر، عکسها و فیلمها را با اختلال مواجه میکند. بنابراین سعی کنید چراغ ریلی را انتخاب کنید که بدون چشمک یا Flicker-Free باشد.
-
کیفیت هیت سینک
این فاکتور مستقیما به طول عمر چراغ ریلی ربط دارد. در چراغ با کیفیت، گرمای ایجاد شده توسط چراغ، به بدنه آن منتقل شده و در سطح بدنه پخش میشود تا اجزای داخلی از حرارت و کاهش طول عمر مصون بمانند. بنابراین از چراغ ریلی با بدنه آلومینیومی با کیفیت استفاده کنید تا خیالتان از طول عمر چراغ راحت باشد.
-
کیفیت ریل
ریل با کیفیت ریلی است که اولا بدنه آن تماما از آلومینیوم با کیفیت ساخته شده باشد تا با افزایش تعداد چراغها دچار خمیدگی یا دفرمگی شکل نشود. دوما در ریل چراغ ریلی با کیفیت برای برقراری جریان از تسمه مسی و نه اتصالات نازکتر استفاده شده تا هیچ گاه چراغ ریلی در داخل ریل خاموش نشود و اتصال آن به جریان همیشه برقرار باشد. ریل با کیفیت در گذر زمان دچار افتادگی و تغییر شکل نمیشود و به دلیل استفاده از تسمههای مسی به عنوان رسانا، احتمال بروز آتش سوزی و یا اتصالی را به صفر میرساند.
انواع ریل و اتصالات چراغ ریلی سقفی
نحوه اتصال رابط و ریل
ریلها و رابطهای مخصوص چراغ ریلی تکفاز:
ریلها و رابطهای مخصوص چراغ ریلی سهفاز:
ریل سه فاز، یکی از امکانات فوقالعاده کاربردی سیستمهای ریلی است. در سیستم ریلی با استفاده از ریل سه فاز، شما میتوانید چراغهای ریلی قرار گرفته داخل ریل را به صورت جداگانه در 3 شاخه کنترل و خاموش و روشن کنید. به عبارت دیگر، با استفاده از ریل سه فاز میتوانید همزمان تعدادی از چراغهای ریلی را روشن و تعدادی دیگر را خاموش کنید.
این مزیت به شما کمک میکند تا در فضاهای مختلف، به جای استفاده از چند شاخه ریل تکفاز برای کنترل جداگانه چراغهای ریلی، با یک ریل سه فاز بتوانید به راحتی به همه چراغها دسترسی و کنترل داشتهباشید.
علاوه بر این یکی دیگر از مزایای ریل سه فاز، توانی معادل با 3 برابر ریل تکفاز است. از نظر ساختاری، در داخل ریل 3 فاز، سه بخش مربوط به فاز و یک بخش مربوط به نول قرار گرفتهاست. (مطابق شکل زیر)
مقایسه ریل تکفاز و سه فاز
در این ویدیو تفاوت ریلهای تکفاز و سهفاز رو مشاهده میکنید. ساختار این دو نوع ریل در این ویدیو به طور کامل بررسی شده و رابطهایی که مناسب استفاده روی این ریلها هستند معرفی شده است.
علاوه بر قابلیت اتصال هریک از این فازها به یک کلید برای کنترل جداگانه، شما میتوانید با اتصال 3 فاز به یکدیگر، از یک ریل تکفاز با قدرت تحمل بیشتر بهرهمند شوید.
ظاهر و طراحی شکل ریل سهفاز تفاوت چندانی با ریل تکفاز ندارد و همچنان شما میتوانید با استفاده از این ریل، سیستم ریلی خود را مطابق با طرح و نقشه مد نظرتان طراحی کنید. رابطهای ریل سهفاز در انواع (I) شکل، (L) شکل ،(T) شکل و (X) شکل به شما این قابلیت را میدهد تا ریلها را در مسیر و شکل دلخواهتان قرار دهید. از نظر کیفیت ساخت نیز، ریلهای سه فاز اکووات همچون ریل تک فاز، از بدنه آلومینیومی با کیفیت به همراه تسمه مسی به عنوان رسانا تهیه و تولید میشوند.
نحوه نصب چراغ ریلی به زبان ساده
رعایت نکات فنی در هنگام نصب چراغهای ریلی باعث میشود تا در نهایت روشنایی موثر، چند منظوره و کاربردی داشته باشیم. رعایت نکردن نکات فنی به معنی جایگذاری اشتباه یا داشتن نور نامناسب است که در هر دو حالت باعث ایجاد نور نامطلوب میشود، یعنی ایجاد خیرگی و روشنایی آزار دهنده. مهمترین موضوع در رابطه با جاگذاری درست چراغهای ریلی، آگاهی از محل صحیح قرار گیری چیزی است که شما قصد نورپردازی آن را دارید. بهترین محل برای قرار دادن ریل در فاصله ۴۵ الی ۹۵ سانتیمتری از دیوار میباشد.
همچنین بسته به محل قرارگیزی تابلو یا رگال اجناس بهترین زاویه تابش در حدود ۶۰ درجه است. با این کار از ایجاد سایههای تیز جلوگیری کردهایم. بعنوان مثال اگر ریل نزدیکتر از ۴۵ سانتیمتر به دیوار نصب شود باید زاویه تابش بزرگتر از ۶۰ درجه تنظیم شود و اگر در عمل این زاویه از ۷۰ درجه بزرگتر شود سایههای ایجاد شده بر روی سطح کار تیز و نامناسب شده لذا در هنگام نصب به این نکته توجه نمایید. بهترین مکان برای نصب چراغ ریلی (فاصله چراغ تا دیوار) بین ۴۵ سانتیمتر الی یک متر و برای نصب تابلو (فاصله سقف تا مرکز تابلو) بین ۶۰ تا ۱۵۰ سانتیمتر است. شما میتوانید بسته به سلیقه و هدف خود چراغهای ریلی را روی سقف و یا دیوار نصب کنید.
در نورپردازی دیواری حداکثر فاصله چراغ ریلی با دیوار ۳۰ سانتیمتر است. این شیوه به منظور ایجاد تاکید بر بافتها و ناهمواریهای موجود بر روی سطح دیوار به کار گرفته میشود
در نورپردازی سقفی بهترین محل برای قرار دادن ریل در فاصله ۴۰ الی ۹۵ سانتیمتری از دیوار می باشد (B) همچنین بسته به محل قرار گیری تابلو یا رگال اجناس بهترین زاویه تایش به دیوار در حدود ۶۰ درجه است با این کار از ایجاد سایه های تیز جلوگیری کرده ایم.
تعمیر و نگهداری چراغ ریلی
چراغ ریلی از آن دست ادوات روشنایی است که کاربردهای گستردهای دارد. چراغ ریلی میان طراحان روشنایی به خاطر انعطافپذیری و زیباییهای ظاهریاش از محبوبیت خاصی برخوردار است و رعایت یک سری نکات ساده در هنگام استفاده و نگهداری چراغ ریلی میتواند احتمال خرابی این نوع روشنایی را تا حد مطلوبی کاهش دهد و نیاز شما را به تعمیرات چراغ ریلی کاهش دهد.
جهت تعمیر چراغهای ریلی دو قسمت LED و درایور باید کنترل شود. الایدی این نوع چراغها به دلیل اینکه از نوع cob میباشد در صورت خرابی میبایست به طور کامل تعویض شود. همچنین باید به صورت کاملا محکم و با استفاده از خمیر سیلیکون به هیتسینک متصل شود که در چراغهای اکووات این عمل صورت گرفته است. همچنین در صورت وجود ایراد در بخش درایور، این بخش میبایست تعویض و یا تعمیر شود. استفاده از درایور مناسب، هم باعث افزایش عمر الایدی میشود و هم راندمان چراغ را بهبود میدهد.
یکی از مهمترین نکات در هنگام خرید چراغهای ریلی، خرید چراغی است که با ریلهای استاندارد سازگار باشد تا احتمال خرابی و نیاز به تعمیر برای لامپ ریلی در آینده کمتر شود. ریلهای استاندارد در حال حاضر به سه سبک J – H و L تقسیم بندی میشوند. تفاوت این ریلها در تعداد سیمها و چگونگی سوار شدن چراغ ریلی بر روی ریل است. به شما توصیه میکنیم که حتما چراغ ریلی مورد نظر خود را سازگار با یکی از این ۳ نوع ریل استاندارد انتخاب کنید تا در صورتی که خواستید طول ریلها را زیاد و کم کنید و یا در قسمت جدیدی ریل نصب کنید، با مشکل مواجه نشوید.
نکته دیگری که باید در هنگام خرید به آن توجه کنید زاویه تابش چراغ ریلی است که متناسب با نیازهای شما در حاضر و آینده باشد. انتخاب مناسب و درست میتواند هزینههای شما را در آینده کاهش دهد.
چراغ ریلی را از کجا بخریم؟
همانطور که احتمالا میدانید، چراغ ریلی را میتوانید از فروشگاههای تجهیزات الکتریکی، خصوصا ادوات روشنایی، در سرتاسر کشور تهیه کنید. به طور مثال اگر در تهران هستید، با گشتی در خیابان لالهزار، انواع چراغهای ریلی را مشاهده خواهید کرد. اکووات نیز با دو فروشگاه در لالهزار شمالی و لالهزار جنوبی، در خدمت شماست. همچنین در سرتاسر ایران نیز نمایندگیها و عوامل فروش ادوات روشنایی برای تامین چراغ ریلی شما حاضرند که میتوانید برای مراجعه حضوری به سراغشان بروید.
اما اگر در این روزها، وقت و حوصله دردسرهای رفت و آمد و ترافیک را ندارید و یا وسیله مناسب برای حمل این چراغ در تعدادهای بالا را ندارید، سفارش اینترنتی، راحتترین راه برای خرید چراغ ریلی است. شما با استفاده از مشاوره آنلاین میتوانید به راحتی از نور مورد نیاز خود مطلع شده و سپس بدون نیاز به حضور، خرید خود را به صورت اینترنتی انجام دهید. برای مشاهده و خرید این محصولات به صفحه خرید چراغ ریلی مراجعه نموده و یا از طریق شماره تماس 58642-021 با ما در ارتباط باشید.
پرسشهای متداول
علاوه بر تفاوت در شکل بدنه چراغ ریلی دارک لایت با سایر چراغهای ریلی، منبع نور چراغهای دارک لایت از فاصلهای مشخص نسبت به چراغ قابل مشاهده نمیباشد. در نتیجه این نوع چراغها بدون خیرگی هستند و به هیچ عنوان باعث چشم و یا سر درد نخواهند شد.
در سری چراغهای تکفاز با روشن و خاموش کردن کلید برق، تمامی چراغهای روی یک ریل روشن و خاموش خواهند شد. در صورتیکه در چراغهای سهفاز شما میتوانید هر کدام از چراغها را به صورت جداگانه روشن و خاموش کنید.
برای پاسخ دادن به این سوال، باید ابعاد و متراژ و ارتفاع فضا، توان چراغ ریلی و نوع مکان (تجاری، اداری، خانگی و …) را مشخص کنید. برای مشاوره در ارتباط با نورپردازی با چراغ ریلی و انتخاب تعداد و توان چراغ ریلی خود با واتساپ مشاوران نورپردازی ما در ارتباط باشید.
(24) نظر
سلام ممنون از راهنماییتون. برای تخمین تعداد چراغ یک فروشگاه لباس با طول 20 متر و عرض 10 متر با ارتفاع 3.5 ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سلام
با توجه به ارتفاع سقف، استفاده از چراغ ریلی با توان 35 و یا 60 را پیشنهاد میکنیم. با در نظر گرفتن روشنایی 500 لوکس در فروشگاه شما و شار نوری این دو چراغ، در نهایت تقریبا 32 عدد چراغ 35 وات و 19 عدد چراغ 60 وات نیاز خواهید داشت. برای بررسی دقیق پلن فروشگاه خود و انتخاب چراغ برای تامین نور با واتساپ اکووات در ارتباط باشید.
باتشکر
فروش حضوری هم دارید؟
باعرض سلام و احترام
بله فروشگاههای اکووات در حال حاضر در تهران، کرج، مشهد و اصفهان مشغول به فعالیت هستند. علاوه بر آن نمایندگیهای اکووات در سراسر کشور پذیرای حضور شما هستند. برای مشاهده آدرس و اطلاعات تماس آنها به صفحه فروشگاهها و نمایندگیها مراجعه کنید.
سلام
تفاوت بین ریل و چراغ ریلی تک فاز و سه فاز رو لطفا توضیح دهید.
با سلام و عرض ادب
چراغ ریلی الایدی تک فاز برای استفاده در ریل تکفاز و چراغ ریلی ۳ فاز برای استفاد در ریل سه فاز کاربرد دارند. در ریل تک فاز تمامی چراغها با هم روشن و خاموش خواهند شد اما در ریل ۳ فاز شما می-توانید در یک ریل، برخی از چراغهای ریلی را خاموش و برخی دیگر را روشن کنید.
گارانتی چراغ ریلی هاتون چقدره؟
با عرض سلام و احترام
گارانتی چراغهای خطی اکووات 5 سال و مابقی محصولات 3 و 5 سال میباشد. لازم به ذکر است این ضمانت تعویض، بی قید و شرط میباشد تا با آسودگی خاطر خرید کنید.
سلام
ممنون از توضیحات فقط اینکه برای نورپردازی فروشگاه پوشاک چراغ ریلی استفاده بشه بهتره یا چراغ دیگه ای پیشنهاد میکنید ؟
باسلام
انتخاب چراغ مناسب فضای مدنظر شما، با توجه به متراژ فضای شما، ارتفاع سقف، سلیقه شما در انتخاب شکل ظاهری چراغ و پارامترهای دیگر صورت میگیرد.
اصولا چراغهای ریلی، خطی، دارک لایت، توکار، پنل ال ای دی و دیگر چراغهای دکوراتیو برای روشنایی عمومی و نورپردازی تاکیدی بیشتر مورد استفاده قرار میگیرند.
با این حال جهت مشاوره رایگان با کارشناسان نورپردازی اکووات و انتخاب بهترین چراغ با واتساپ اکووات در ارتباط باشید و یا با شماره ۵۸۶۴۲-۰۲۱ تماس حاصل نمایید.
سه سال پیش برای بوتیکم به پیشنهاد یکی از دوستان از چراغ ریلیهای شما استفاده کردم. و در این سه سال هم خودم راضی بودم که یکسره اونجا بودم هم مشتریانم. ممنون از شما
باسلام
باعث افتخار ماست و بسیار خوشحالیم بابت این موضوع.
برای مغازه ۱۴ متری پوشاک،عمق ۴ متر،عرض۳.۵ مترو ارتفاع ۳ متر چه تعداد چراغ ریلی و ریل نیاز است،برای دکور از رگال استفاده میکنم،نحوه نصب چطوریه؟ سپاس
باسلام و احترام
برای نورپردازی عمومی و تاکیدی فضای مدنظر شما، 6 عدد چراغ ریلی 35 وات در 2لاین 3تایی، بصورت کامل نور محیطی فروشگاه شما را تامین میکند. همچنین به 2 عدد ریل 2 متری سرخط نیاز خواهید داشت.
نحوه نصب چراغها بصورت روکار است. ریل به سقف پیچ شده و چراغها روی ریل جایگذاری و نصب خواهد شد.
باتشکر از ارتباط شما یا اکووات
دارک لایت رو توی فروشگاه لباس هم میشه استفاده کرد؟
با سلام و احترام
بله قطعا، مخصوصا اگردیده نشدن منبع نور برای ما مهم است بهترین گزینه چراغهای سری دارک لایت هستند.
باسلام. برای اجرای ریل روکار رو سقف آشپزخونه چقدر فاصله عرضی از کابینتها رو در نظر بگیریم؟؟
باعرض سلام و احترام
بهترین فاصله نصب ریلها از کابینت در آشپزخانه 50 تا 80 سانتیمتر میباشد. این فاصله با توجه به فضای موجود در سقف میتواند متغیر باشد.
سلام مغازه ۱۲ متری ب چند تا چراغ ریلی نیاز داره
مغازه شال فروشی هستش
ممنونم میشم کمک کنید
باسلام و احترام
بستگی به دکوراسیون و ارتفاع فضا دارد. لطفا مشخصات کامل فضای خودتان را به واتساپ اکووات ارسال بفرمایید.
باتشکر
باسلام وخسته نباشید
میخواستم بپرسم اگه بخوام نمایندگی فروش و خدمات پس از فروش اکووات بزنم میشه یا نه..؟
لطفاً راهنمایی کنید
باسلام و احترام
لطفا به صفحه درخواست نمایندگیها مراجعه کنید و فرم رو پر کنید و یا با شماره 58642-021 تماس حاصل نمایید.
باتشکر
سلام. فایده بدنه آلومینیومی چیه چون قیمتش خیلی بالاتره
باسلام و احترام
متریال آلومیینوم استفاده شده در هیتسینک چراغها باعث شده انتقال حرارت به محیط اطراف به خوبی انجام گرفته، دمای چراغ همیشه در حالت نرمال باشد و در نتیجه طول عمر چراغ بیشتر شود.